i

Friday, December 2, 2011

gambar dan video Kajang dilanda banjir kilat.

time dengar dalam radio fikir banjir biasa-biasa ja, sekali tengok gambar di internet banjir kilat di Kajang tinggi pulak tu..kalau dah berjaya menenggelamkan kereta and arus deras macam menakutkan pulak tengok. Hujan lebat lepas solat Jumaat menyebabkan paras air sungai naik. salah sistem perparitan ke ni?? hurm...berikut adalah gambar dan video berkenaan banjir di Kajang..sayang tengok kereta-kereta tu kan?









pic credit to ohtidak.com


p/s: tapi hari ni memang hujan lebat..
same to kuching (memang berhujanan di kuching tadi petang)



sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment