i

Sunday, December 11, 2011

keretaku super princess sudah berkilat oooh!


hari yang cukup baik hari ni
panas..terik..
nice untuk cuci and polish my princess...

sebab dah tak tahan tengok tahap kekotoran dia..
memang kotor tahap gaban lah..
inilah sikap bertangguh tangguh dan MALAS
nak pi hantar ke snow wash pun malas nak keluar rumah. adoii

and paling tak tahan bila 
lelaki sendiri suruh cuci kereta sebab sayang takut kaler dia mati and end up jadi kuning..

"udah bertekang dah kereta kitak..cucikan..sayang nagga nya" camtok la kata laki nya
kede' nya muka aku and mak malu noksss haha :D


teroosss kuatkan hati bangun awal pagi, pergi ke snow wash cuci and polish sekali..
sebab kasih dan sayang ku untuk princess juga lah katakan... :)


sebelum pergi mak harussslah take-take picture lah kannnn..hihik

nahhh selepas di cuci and polish,, i mula jatuh cinta lagi pada my super princess
SUMPAH macam keta baru dah...rasa nak amik gambar je 

berkilat-kilat memancar!


dalam lagilah..super bersih..i loooike


sekarang saya akan berjanji menjagamu sepenuh hati ya keretaku sayang..
mummy love u...kasian dia kurang kasih sayang..miahahah



sharing is caring!!

2 comments:

  1. ...waaa my fav ride also...apalagi,pasang bodykit la,baru garang...ahaksss...

    ReplyDelete
  2. @Mohd Rozaiman wahhhh nak segarang macam mana tu?? hehe,, kasi tinted lagi gelap punyaa...

    ReplyDelete