i

Wednesday, December 21, 2011

Marion Counter gets baby Girl!! kan saya dah cakap..

It's baby Girl....



ingat lagi tak??

ayu pernah bet anak Marion Counter will deliver a baby girl dalam entri Marion Counter sah mengandung, Elyana pulak dapat baby girl? 


kerana ibu yang cantik akan melahirkan anak perempuan yang cantik...probability tinggi untuk mereka dapat baby girl..tahu?? 


tak percaya?? 
anak Erra Fazira juga perempuan
anak Pelakon Sharifah Shahrizah aka Eja pun perempuan..
Sazzy Falak yang comei tu pun dapat baby girl..twin baby girls..nah
anak katie holmes and tom cruise iaitu Suri Cruise yang adorable - pun girl ^^

preety women give birth to more beautiful girls in the world.....






sharing is caring!!

9 comments:

  1. pasangan lesbo takkan dapat lahirkan baby girl.. opsss! hahaha

    ReplyDelete
  2. ow..mun cm ya..britney x kacak la ow..

    ReplyDelete
  3. @Benedicta*C_Jahah, sorry to say to britney..hihik..jangan marah, aku tetap peminat kipas mati Britney..hehe

    ReplyDelete
  4. Hahahahaha....christina alguirera pun x kck juak...hahahahaha..gwen stephanie x kck juak...tp jessica alba kck lh?

    ReplyDelete
  5. @Benedicta*C_Jhahha aih britney dah bertunang oh...arap nya kip fit agik lah..jessica alba cantek juak lah..ada nangis gwen ngan christina malam mun nya dengar hahhaa kejam nak research ya padah cam ya? tp paling tepat is beautiful couple have more probability to have baby girl as their first baby..

    ReplyDelete
  6. @princess ayu genetically the baby sex depends on their father's sperm, which one is gene XX or Gene XY. female gene is XX, and male is XY, if the sperm contain Y will get baby boy.

    ReplyDelete
  7. @Eric hahhaa kan...kalau ikut ilmu bio yang kita belajar kat sekolah dulu...tu yg ayu pernah cakap dalam entri mana ntah lupa...

    ReplyDelete
  8. @Eric hahhaa kan...kalau ikut ilmu bio yang kita belajar kat sekolah dulu...tu yg ayu pernah cakap dalam entri mana ntah lupa...

    ReplyDelete