i

Tuesday, December 13, 2011

tandas awam kita.

tandas awam also known as public toilet
(hahaha translate je pun)
saya ada kenangan buruk dengan tandas awam minggu lepas..
tengah syok-syok makan, tiba-tiba perut rasa memulas...
"adiyoooo mau tak mau mesti lepaskan jugak Jebat
kalo tidak ohhh tak mungkin dapat ku tahan Jebat!"

masuk toilet, standardpergi bayar dua puloh sen lah kan.
usaha ku teruskan jua...tapi!
mesti check jamban itu boleh flush atau tak..
aku kecewa..tak boleh flush..ok saya nampak baldi dan gayung...oh boleh lah ni..
check punya check...pili tak dapat pakai pun...
tengok jamban sebelah pun sama..
so usaha terakhir...pili di washroom...adeiiii jauh bukan main dah la pili pendeh..uuuuuuuwuwuw

walaupun tengah sarat hendak melepaskan..
ku gagahi jua...betapa seksanya ku rasa...
 tiba-tiba...ada seorang kakak masuk..oh ini tak boleh jadi
xboleh nak melepaskan "si dia" sebab tahap kemaluan semakin tinggi!
(okey penggunaan tatabahasa sunggoh teruk di situ..)

tak boleh jadi...cakap dengan mak..terpaksa pergi toilet lain...
cisss perut! kenapala meragam pagi-pagi 
toilet yang sterusnya masuk ja bau hancing tahap dewa menusuk 
kalbu dan hidung ku...huhu
betapa sadisnya peristiwa itu
kesian sunggoh tetapi ceritanya berakhir dengan kelegaan walaupun dalam kebauan..
miahahhaa XD

 Bukan disebabkan bayar dua puloh sen aku marah
tapi kalau dah bayar, pakcik makcik adik kakak abang mestilah pastikan
tandas awam tu dalam keadaan bersih..flush..ini tak..
tak payah cantik-cantik macam ni pun okey dah..


 kalau tandas awam malaysia macam ni lagi bagussss....
dapat jugak lepas buat kerja amik-amik gambar..
euwww :p hehe

walawehh kalau public toilet macam ni..saya tabik spring lah!!

ini tak...tengah melepas sempat jugak baca banyak iklan di tandas awam..
selain promotion..Gatal tangan yer dik non?
di pintu, di dinding, di tempat flush pun ada..penuh dengan iklan nombor telefon..ihh


kalau begini lah toilet nya...

 pasti ku tahan Jebat!
eden tak sanggup! tengok gambar pun dah terkuek-kuek mau muntah!

segeralah ku angkat kaki...tak sanggup nak dudok..
dapat imagine bau dia..huhu...ih tolong lah sama-sama jaga kebersihan tandas awam k...
untuk kesenangan kita jugak..



p/s: teringat zaman matrikulasi (waktu ketiadaan air), ada jugak orang meninggalkan sisa "kuih" di dalam mangkuk toilet setompok, elok jer dok kat jamban cangkung tu...ei blok asrama perempuan tu beb...gadis tu..tak rasa bersalah ke tinggal "sisa" diri untuk menjadi tatapan umum? huhu menyesal betul tertengok menda alah tu..huhu :'(



sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment