i

Thursday, December 8, 2011

childhood memories..

tengah sibuk kemas-kemas stor, jumpa pulak benda alah ini...berpinar-pinar mata..
hati pulak gumbira
terus terkenang zaman kanak-kanak dulu...

robot.
ingat lagi bila robot ni bisa bercakap

i am a robot
my name is Zoda.
tiu tiu tiu..
FIRE!!!! nah terus bunyi tembak-tembak..hebat and cool gila waktu tu bila main robot nih!
so Lame! haha

well mesti hairan kenapa budak pompuan main robot?
ERk..ayahanda sangat mengharapkan anak lelaki sejak ayu dalam kandungan laki..
my dad fikir dapat anak lelaki (WEll, zaman tu manalah ada nak scan jantina baby..kuno lagi hihik)
siap sediakan nama baby boi dia...sampai sekarang nama tu belum diguna pakai
sebab semuuuuuuuuuuuua anak-anak dia perempuan miahahaha
so pity my dad huh? =)


so disebabkan itu, 
kami main robot.
kami dibelikan topeng power rangers..setiap kali birthday pakai topeng power rangers tak pakai baju..adoii sunggoh tak sanggup nak ingat balik haha..sudahlah malu!
>.<



sharing is caring!!

6 comments:

  1. haha..ng da.. adik mek bongsu suka nya benda robot tok.. bisin jak..:P

    ReplyDelete
  2. @♛ Dea Arematt ♛ hahahhaa menaa..kmk org adik beradik ingat gik wording d sebut ROBOT ya..hahha tapi sik pat dimain gik dah..sian. gik kecik indak..cool asa tek main robot haha

    ReplyDelete
  3. ...ada robot yg pakai kunci tau,cam jam loceng tu...mula2 kita kunci laju...pastu selow,selow...

    ReplyDelete
  4. @Syuk Ryalaaa..jangan sedeyh2..tak bermakna zaman kecik tak indah tak da robot kan?

    ReplyDelete