i

Sunday, December 4, 2011

Facebook profile photo :photo challenge


oh still ingat photo challenge yang yu join? so here is my facebook profile photo. i always keep updating my pictures coz i love taking picture of myself..[untuk kenangan zaman tua la konon nye pun..sebab tak sanggup mengahadpi hari-hari mendatang bila muka sudah berkerudut ke hape? adoii pliss lah cik ayu hihik] no lah.

well, bukan apa, kalau tak letak gambar sendiri as facebook profile picture, nanti kawan-kawan nak cari pun susah. and somehow i feel dont like to approve someone who put Doraemon, Hello Kitty, elmo, no images - as like "hey i am friends with Doraemon, oh if i'm sad i can turn to him..want to borrow the magic doors then" sangat memberi harapan palsu kat ayu okeyh! tehee...eh jangan terasa pulak k. memain jer.. larikkkk =)




sharing is caring!!

4 comments:

  1. halluuu.... singgah sini tengok picture challenges ^_^

    ReplyDelete
  2. fb? alamak!! lamanya tak buka. hehe. entah ada entah ilang ..

    ReplyDelete
  3. @RashidLol! ada tu...takkan hilang pulak... tpi seyesly feacebook is getting boring now..

    ReplyDelete