i

Thursday, December 15, 2011

nak salahkan Facebook ker Google Chrome nih??



sudah dua hari facebook ayu buat ragam...
tak boleh bukak kalau pakai Google Chrome
dia akan keluar macam gambar kat atas tu..hanya nampak notification tapi yang lain tak ada langsung
even tunggu lama pun dia tak loading just macam tue..huhu
kenapa ah??

tapi kalau bukak pakai Firefox boleh pulak...
tension nya...sebab suka bukak pakai Google..lebih cantik rupa
lebih luas pemandangan eh..ada eh macam tu?

oh tolong la siapa boleh tolong jelaskan??
siapa yang salah? Facebook? ker Google Chrome?
line connection?? hurm pakai streamyx pun tak boleh apekehai nyer Yob!


sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment