Thursday, May 24, 2018

(2018)Tarikh Akhir Pengeposan Pos Laju sebelum Hari Raya Aidilfitri

Pon pon pon... hello hello..lama tidak bersiaran di blog ni kan.. nak berbuka puasa jap lagi..Tapi nak sampaikan pesanan khidmat masyarakat untuk rakyat jelata sekalian, berkenaan notis Tarikh Akhir Pengeposan Pos laju sebelum Hari Raya Aidilfitri 2018 ini. Makanya tarikh yang anda semua kena alert ialah

tarikh akhir serahan pos laju sebelum raya 2018

Buat yang hari-hari dok belek baju raya online tu, jangan lama sangat nak buat keputusan tau. Kalau dah suka terus beli. Pos laju dah mula nak overload nanti slow dan lmbat korang jugak yang hangin.. :') Buat yang mencari tailor sekarang, takyah susah2 cari baju online je ya,..dari baju kurung, baju melayu, jubah, baju sedondon couple, ke baju sedondon family semua ada di Iprincess Boutique :)
Cuci-cucilah mata ye... bye2 Selamat berbuka semua



1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete