i

Monday, January 16, 2017

(8 Foto) Majlis pernikahan Mia Ahmad dan Mohd Izham Tarmizi

Indahnya di tahun 2017, Mia Ahmad telah menamatkan zaman bujangnya pada 13 Januari kira-kira jam 10.18 pagi.  Dengan sekali lafaz beserta mas kahwin sebanyak RM2000, Mia Ahmad sah menjadi isteri kepada penjaga gol JDT, Mohd Izham Tarmizi Roslan. Majlis pernikahan diadakan di Villa Sentosa Taiping, Perak. Seterusnya, Majlis resepsi pasangan Mia Ahmad dan Mohd Izham Tarmizi diadakan di Taiping Golf & Country Club, Perak. Jom kita lihat 8 foto Majlis Pernikahan Mia Ahmad dan Mohd Izham Tarmizi. cantik lah..tema putih, pelamin putih , baju nikah putih nampak suci murni..kan kan kan..

Majlis pernikahan Mia Ahmad dan Mohd Izham Tarmizi


Majlis pernikahan Mia Ahmad dan penjaga gol JDT Mohd Izham Tarmizi

Foto Mia ahmad nikah dengan Izham Tarmizi

penjaga gol JDT Izham Tarmizi nikah

Mia Ahmad nikah

Baju nikah 2017 mia ahmad
Baju nikah Mia ahmad cantik
ade perincian bunga 3d pada baju nikah
lawa sangat

Baju nikah mia ahmad
Baju Nikah Mia Ahmad full view

pelamin nikah 2017 Mia ahmad
Pelamin nikah Mia ahmad

personally rasa pelamin nikah Mia Ahmad lawa sebab bunga melimpah ruah..penuh bunga laa
i likeeee..semua putih lawa sangat dalam gambar

Amacam? Nice sangat Majlis pernikahan Mia Ahmad dan Mohd Izham Tarmizi kan?
Semoga pasangan sejoli berkekalan hingga ke syurga hendaknya, dikurniakan anak yang soleh dan solehah :)

credit pic : project2pi





sharing is caring!!

Saturday, January 14, 2017

(Foto)Pelamin Cantik 2017 | Trendy elegant cantik .

Hi semuaaaaa.... 13 hari daripada 365 hari..Tak lambat rasanya nak wish selamat Tahun Baru 2017!
Baru sempat nak update blog kesayangan hehe..tetapi hatiku ini tetap mengingati semua readers di sini. Pasti ramai yang hendak membina mahligai cinta di tahun baru 2017 ini kan? Ayu tengok facebook jumpa yang terbaik untuk korang ayu save tau..tengok bagaimana korang semua dalam hatiku selalu hehe.. Jom nak share barang baik ni. Beberapa Foto Pelamin Cantik 2017. Lawa- lawa u'olls. Nak pelamin penuh bunga? pelamin moden? pelamin putih cantik? pelamin mewah cantik? Pelamin megherlip-gherlip silau dibuat nya? pelamin putih simple pun ade buat pengantin yang suka kan modesty dalam majlis perkahwinannya. semua ade dihimpunkan dalam satu entry ini. Suke tak? senang kerja korang kan.. hehe :)

Jum sama-sama cuci mata dengan Foto Pelamin Cantik 2017

pelamin bunga penuh 2017
pelamin penuh bunga..meriahnyee suke!

pelamin mewah cantik 2017


pelamin cantik 2017
yang ni cantik gak..macam marion counter 
punye bunge nikah yang besar-besar buat dekat pelamin

pelamin anzalna
Pelamin anzalna

pelamin inderaloka
combination kaler pelamini ini lawa.. soft and pastel..
lembut sangat..sejuk mata memandang


pelamin reka teemor 2017

2017 pelamin reka teemor

pelamin cantik simple 2017
pelamin putih simple

2017 reka teemor

pelamin mewah cantik

pelamin putih cantik

2017 pelamin putih cantik

pelamin indah 2017

2017 pelamin simple cantik
pelamin moden 2017
 2017 pelamin bunga penuh putih
pelamin indah 2017

2017 pelamin cantik bunga pink

pelamin cantik 2017

pelamin putih pink 2017
pelamin putih pink

pelamin putih bersih cantik 2017
pelamin putih 

pelamin elegant 2017
pelamin elegant.. nampak elegan kan? 
i suke kaler pelamin ini..classy and lawa lah :)

pelamin putih pink 2017

2017 trend baru pelamin moden
yang ni i suke cermin belakang pelamin..nice :)

gambar pelamin-pelamin cantik adalah daripada facebook yang di save dari Galeri Inderaloka, Reka Teemor , dan beberapa sumber di facebook (tengok dan save, tapi lupa dari mana ;') Macam mana? diharap anda mendapat idea untuk pelamin indah korang. Trend terbaru pelamin yang korang paling suke macam mane ye? penuh bunge2 ek? ke suke pelamin moden atau pelamin yang mengekalkan tradisi kemelayuan? tepuk dada tanya selera.. Barakallah..semoga majlis dijalankan dengan sempurna :)




sharing is caring!!