Saturday, September 23, 2017

Baju nikah sedondon cantik murah 2017


Hi lama tak bersiaran kan... rindu blog :) Sekarang nak share ni..sebab ramai yang tanya.. "kak, takde baju nikah sedondon murah ke? yang affordable tapi cantik, nampak elegant dan juga mewah..worth the money"..haa ni akak nak bagitau..dan boleh cuci mata sekali tau..kot-kot masih survey design yer tak.. tak semestinya terus beli..susah juga kan jadi perempuan, nak decide mana satu kita suka nak match lagi dengan bajet...kalau ade yang lawa dan cantik cun pulak dengan bajet nahhhh itu yang kita suka.. Jum tengok beberapa baju nikah tunang sedondon yang cantik murah terkini untuk bulan september 2017 ini :) check it out pretty!

baju nikah sedondon cantik murah 2017

baju nikah sedondon cantik 2017

Baju nikah peach terkini 2017

Baju tunang online 2017 cantik

baju nikah tunang putih online 2017

baju sedondon cantik online 2017 terkini september

ade yang suka putih, peach nak kaler soft-soft, penuh manik tapi mampu milik kan..

kalau kena gaya, mekap, lighting, pelamin cun, orang yang pakai nye pulak lawa digandingkan pasangan yang tak kurang tampan..memang elegant tau.. kalau x caye boleh tengok album testimoni :)

oh ya..banyak pilihan lagi sebenarnya..boleh lah jenguk fb page kami ya di Iprincess boutique Baju Nikah Sedondon  ..tapi korang boleh juga jenguk2 design lain..ade dress exclusive, kurung moden, kurung kebaya, jubah nikah lawa, dan design lain juga di SINI ya. pengeposan dilakukan setiap hari bekerja okay dearies.. inshaAllah cepat sampai..

Harga RM290 je satu set..murah kan..

sure lawa elegant menawan punya.

berminat terus inbox atau wassap ya.. team akan bantu serta guide anda untuk memilih baju nikah yang sesuai dan cantik untuk anda serta pasangan di hari bahagia. kepuasan anda keutamaan kami :)


Friday, June 9, 2017

(2017)Tarikh Akhir Pengeposan Pos Laju Sebelum Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum w.r.t lama tak bersiaran kan.. rindu nya kat blog..ni nak share notis pos laju yang paling ditunggu-tunggu oleh online shoppers dan peniaga online di luar sana..Ni haa kenyataan rasmi dari webdite Pos Laju sendiri Notis Tarikh Akhir Pengeposan Pos Laju Sebelum Hari Raya Aidilfitri 2017 kali ini. Yang orang dok share sebelum ini bukan yer..Tarikh ahir pengeposan pos laju jika nak pastikan parcel anda sampai sebelum raya ialah 21 Jun 2016. Jangan terlepas tarikh sudah.. Jangan nagis pulak nanti bila baju raya, handbag raya, kasut raya beraya sendiri di pejabat pos laju hihi...

TARIKH AKHIR PENGEPOSAN POS LAJU SEBELUM HARI RAYA AIDILFITRI 2017

Kalau terlepas tarikh bolehlah pakai untuk majlis rumah terbuka..raya kan sebulan hehe ayat penyedap hati ni :) Alang-alang ni kan...korang dah beli baju raya? tailor dah tak terima tempahan jahitan dah kan..sekarang semuanya mudah okay..boleh beli online je..ade yang susah nak shopping baju raya dengan anak-anak kecik risau pulak hilang, apa kata korang beli online je? 

Boleh lah cuci-cuci mata merisik baju raya online di Iprincess Boutique ni ya.. ada baju sedondon raya, baju kurung raya, baju sedondon pasangan, baju melayu ayah anak, baju melayu online 2017, baju sedondon ibu anak, dress muslimah, dress lawa-lawa tau..Baju semua trendy dan terkini..semestinya elegant dan paling penting harga murah sangat dan kualiti baju terjamin :)

okay semua, till then.. Selamat menjalani ibadah puasa guys..semoga blog entry berkenaan tarikh akhir pengeposan Pos Laju Sebelum Hari Raya AidilFitri 2017 ini memberi manfaat kepada semua.. ;)