Friday, March 23, 2018

Hai korang...musim cuti-cuti ni mesti ramai yang bakal melangsungkan perkahwinan kan..pasti ada je antara korang di sini yang tengah oening fikir baju, pelamin, warna tema, hantaran alaaa peningnya...banyak benda belum diuruskan lagi.. so now, i nak bantu korang dengan pemilihan idea dan konsep pelamin cantik terkini yang bakal brides idam-idamkan..lebihkan pada pelamin penuh bunga yang mewah gila dengan bunga serta kaler putihlah sebab ramai yang nak melangsungkan akad nikah kan.. kaler putih ni suci dan lawa sangat untuk menyaksikan penyatuan cinta korang tu hehe dan yang paling penting kalau dalam gambar kahwin lawa gilerrr .. jom layannn

PELAMIN EXCLUSIVE 2018
pelamin penuh bunga dengan sentuhan putih dan kaler lavender..so sweet

PELAMIN EXCLUSIVE 2018

PELAMIN EXCLUSIVE 2018 PUTIH
yang ni seputih saljuuu semua putih


PELAMIN EXCLUSIVE 2018 PUTIH

PELAMIN DEWAN 2018

PELAMIN TUNANG SIMPLE 2018
pelamin tunang simple tapi cun kann

PELAMIN TUNANG SIMPLE 2018

PELAMIN CANTIK 2018

PELAMIN CANTIK 2018

PELAMIN DEWAN 2018 TERKINI

PELAMIN SIMPLE CANTIK 2018

PELAMIN SIMPLE CANTIK 2018

PELAMIN BUNGA PUTIH 2018
pelamin fairytale

PELAMIN BUNGA PUTIH 2018

PELAMIN BUNGA PUTIH 2018

PELAMIN DEWAN CANTIK PUTIH 2018

PELAMIN CANTIK SIMPLE

PELAMIN PUTIH EXCLUSIVE 2018

haaa amacam? at least ade gambaran dah nak bagitau kat wedding planner korang nanti kan..
Jangan sampai tak tau nak pilih dah sebab rambang mata dan tengok semua cantik..semua pulak korang nak.. dan yang penting sesuai dengan bajet korang nanti ya..selamat semuanya dan dipermudahkan urusan ya dearies... 


much love,
AYU.




2 comments:

  1. semua cantikk..harga berapa..sy sgt tertsrik

    ReplyDelete
  2. Hi boleh dpt kan contact nk tnya price about the pelamin

    ReplyDelete