Friday, February 16, 2018

Baju Songket Pengantin Malaysia

Assalamualaikum w.r.t.... korang apa khabar? Selamat Menyambut Chinese New Year bagi yang menyambut, kita yang tidak ni selamat menyambut hari Khamis ya.. :) Ni ha.. ayu nak kongsikan dengan korang Baju Songket Pengantin Malaysia..Masih ada yang masih mengekalkan originality kita dengan tampil berseri cantik dalam persalinan songket pengantin yang penuh perincian manik. A big clap sebab mengekalkan tradisi melayu berbaju songket gitu. Tampil dengan classic look tapi asih mengekalkan gaya moden dan trendy untuk majlis perkahwinan kan...ade yang memang sukakan tema melayu klasik baru nampak raja sehari nya kan.. :) Jom cuci mata dengan pelbagai design baju songket Pengantin Malaysia ini ya..

1baju songket pengantin malaysia
baju songket pengantin putih

baju songket pengantin murah
baju songket pengantin krim

1baju songket pengantin malaysia
baju pengantin songket putih

baju songket pengantin murah

baju songket pengantin terkini

1baju songket pengantin malaysia
design yang ni lawa.. tangan ade ruffle potongan baju lawa sangat

baju kahwin pengantin songket

baju pengantin purple

baju songket pengantin cantik

baju songket pengantin merah

baju songket pengantin royal blue

nak lagi? boleh terus ke link ini baju songket pengantin malaysia untuk pilihan warna dan design ya..Harga? Sekarang ade offer baju sedondon songket pengantin Lelaki Perempuan serendah RM310 sahaja free pos laju tau.. :) kalau korang prefer baju nikah putih boleh terus ke sini baju nikah tunang putih krim semua kaler putih dan krim sahaja.. bolehlah cuci mana tengok kot sesuai dengan majlis korang yer.. :) adios assalam...till then :)


1 comment:

  1. seronoknya kalau dapat pakai
    harap dapat lah pakai nanti

    ReplyDelete