Wednesday, February 14, 2018

AriweddingCouture Collection | Baju nikah tunang cantik gilerr

Hai korang..kalau follower blog ni memang tau lah kan, blog ni selalu update pasal baju nikah kahwin baju tunang kan..just want to share to all adik-adik kakak-kakak yang tengah bingung nak cari design baju nikah tunang lawa-lawa untuk majlis bahagia ..U all happy, I lagi happy boleh bantu korang..kiranya khidmat masyarakat jugak lah kan..hehehe..

Dah baca entri Baju nikah Inderaloka dan Baju nikah princess Eszz Ibrahim Wedding ? Rugi tak baca hehe manatau korang dapat idea baju lawa cantik dari sana kann..Ni haa nak kongsi satu lagi koleksi baju nikah tunang yang umppph memang eksklusif, trendy dan semestinya elegant..AriweddingCouture atau Ariwedding Couture lawa-lawa bajunya ..yang paling ayu suke adalah perincian pada baju sangat ekslusif dan nampak mewah. Korang akan terpesona bila melihat cutting baju dan perincian detailing pada baju..sumpah sangat-sangat lawa..kalau tengok dekat mesti cantik lagi kan...seterusnya nak share antara koleksi yang bisa menambat hatiku hehe..Get ready ladies...

baju sanding online
lawa kan..kaler soft jer

baju nikah terkini 2017 ariweddingcouture
suke design dress yang ade cape di bahu dan tutup dada ni..sangat in trend now..
dan syariah compliance juga kan


baju tunang cantik 2017
yang sukekan sentuhan peplum boleh cuba design ni

ariweddingcouture collection
dress ni lawa..kaler jarang sangat tengok ..dan ade kat belakang macam baju kahwin izara aisyah

baju tunang terkini purple
lawa kaler dan potongan baju ni..sangat sesuai untuk majlis tunang
simple yet elegant gitu..

baju tunang cantik online
lawa putih ni

baju tunang terkini
kebaya macam ni so lawa..modern and traditional when mix up together memang wow

baju tunang baby blue
simple dan cantik..suke kaler lembut jer..
baby blue..lembut dan sejuk hati mak mertua tengok dikk

baju nikah putih 2017
lawa perincian baju nikah putih ni

baju ariweddingcollection

suke kaler tanah and nude macam ni.. ade ruffles lagi I'olls suke sangat..


ok diharap dapat membantu kalian serba sedikit dalam pemilihan warna serta design baju nikah tunang memasing yer.. at least ade gambaran sedikit mana yang korang nak..almaklumlah dah tengok banyak jadi pening nak pilih yang mana satu ..hehe slow2 jangan rushing tau..
untuk lebih lagi korang boleh tengok Instagram AriweddingCouture

bagi yang nak baju nikah bajet tapi still lawa korang boleh lah cuci-cuci mata diIprincess Boutique ya..staff yang friendly boleh bantu anda untuk pilih baju mana yang korang nak ..InshaAllah akan bantu sehingga korang dapat baju idaman korang ye ..

Till then, adios! :)



2 comments: