i

Thursday, December 15, 2011

best and awesome buat light painting!!

oh cuti sekolah sesungguhnya buat rasa boring di hati..
everyday the same...kalau tak pi jalan2 la..
tido, makan, online, karaoke (eh macam sedap suara...ah lantak la biar berNANAH telinga jiran sebelah dengar suara gue haha), dah jadi rutin harian.....boring 

so last night try buat light painting bersama adik...
pakai hempon ja..sebab itula kaler light tu tidak menarik yer tuan-tuan..

our first picture of light painting...haha nampak badan lagi tu..

then..wah ada cantik cikit la konon ngee

untuk u ollss I LOVE YOU light painting

ayu is my name!! chomel kan =)

adik saya buat flower light painting 

i love hope light painting

i dream about you all the night..erk

butterfly light painting

what is this?? siapa boleh teka???? ada hadiah..



yang berjaya teka..sila tuntut hadiah anda di mana-mana kaunter seminggu dari sekarang ok... =)



sharing is caring!!

9 comments:

  1. nice painting..tp xder klu ke nk teka..hiii

    ReplyDelete
  2. @suzie rahman hahaha ada klu...alat tu paling penting untuk hobi saya time boring..ada ditulis di atas..cr teka! hehe

    ReplyDelete
  3. wahhhh cantik.. Mak dara pun nak try le hehehe

    ReplyDelete
  4. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA try..jangan tak dry eh...hidup Yb hihik lawat kawasan kan?

    ReplyDelete
  5. tahniah sebb menggemari light painting..kalu berkesudian join lah kami http://lightpainting86.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. kalu berminat boleh lah join outing sya minggu ni

    ReplyDelete