i

Saturday, December 10, 2011

saya nampak shooting stars time tengok gerhana bulan!


gara-gara fenomena gerhana bulan malam ni
semua member family lepak sama-sama, best feeling ever boleh spend time together...and not just Googling, facebooking, twittering..all those thing kan...sampai tv pun terabai dah..khennnn

tengah dok teropong gerhana matahari dari veranda rumah
time turun ja teropong, alih dari pandangan mata
ternampak shooting stars! tak tipu! almost like this..
bintang shoot ke bawah then hilang terus hilang
i am not lying! happynya dapat lihat shooting stars
mungkin nasib...dapat lihat keindahan alam. khannnn?
alhamdulliah.


pengalaman korang time lihat gerhana bulan pulak macamana?? ker hari mendung..opss :)


sharing is caring!!

8 comments:

  1. zaman blackout satu malaysia, the most counts of shooting stars ever seen, and a UFO too..

    ReplyDelete
  2. ku sedih!! Ku xtau da gerhana bulan!! mala jk cmya..tiap kali da gerhana bulan mesti ku tlepas..kau tga shooting star gik ya..wa!!! Ku mok tga komet..ee..benci!! Ku suka bh tga bintang..apa2 jk d langit nun, tmasuk awan pun ku suka tga..matahari jk ku krg minat ngn nya.

    ReplyDelete
  3. @Benedicta*C_Jalaaa...pike ko tau..sikpa2..bleh diat gambar orang post...aok..aku pun sik sangka..maka sidak mak bapak adik2 ku lamak dah dudok teropong bulan..sekali aku datang sik lamak nampak shooting star..ya sidak nya jeles haha..aku pun sama matahari panas oh haha tedah matahari eh

    ReplyDelete
  4. blackout semalaysia 1996, actually tak caya UFO, tapi there was unidentified Flying object in form of light, when i saw it with my own eyes, I believe it exist

    ReplyDelete
  5. mana tak nmpk shooting star..mmg skg ni tgh musim nye..15hb ni blh tgk byk..100 lbh dlm mase sejam..


    Jadual Fenomena Astronomi Tahun 2011

    ReplyDelete
  6. @Eric wow! best nya dapat tgk UFO dengan mata kepala sendiri..ni mimpi pun tak pernah hehehe

    ReplyDelete
  7. @Nur Fannunis it? nak mari ramai2 bersantai tengok meteor shower lah..heppi nya saya dapat tengok aritu

    ReplyDelete