i

Wednesday, December 7, 2011

kenapa dah tak ada button post gambar? tsk tsk tsk

dah beberapa hari ni ni nak update blog and letak gambar tapi boleh
kenapa button nak post image tu dah tak ada??
siapa yang bagi magik, hilangkan button nak add image ayu?
ker ada limit nak add gambar untuk blogspot?
why why why?
why me?
sob sob sob..
(u all bayangkan je lah muka sedeyh i..)
sebab dah tak leh add image..Lol!


best jugak main imagine imagine ja ni..
so macam manala rupa muka yang di imagine kan tu ah?? hahahhaa
eh tak habis sedeyh lagi jangan gelak!..
plis someone tell me..
ke blog ayu sorang saja yang hilang eyh?
Voldemort! pliss jangan main2 magik kat sini
Harry Potter pun..

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
[oh baru tersedar suma button tu tak ada...bold italic link..haiiii apa da jadik ni??]


sharing is caring!!

6 comments:

  1. meh nak buat magic, tekan control+alt+delete dua kali or restart. kalau network speed laju semua button keluar.

    ReplyDelete
  2. @Eric hahhaha bijak2..kalau tak dapat jugak siap la..haha

    ReplyDelete
  3. knk ku dpt lah ayu..mesti kau krg ceria rtok nk? yala button ya tkt kali.

    ReplyDelete
  4. @Benedicta*C_J benaaaa..sik da aih..ilang...suma button tepi ya ilang. herannn mak... =) kenak ohhh??

    ReplyDelete
  5. amacam? dapat? kalau tak dapat nak bersiap ni.. hehehe

    ReplyDelete