i

Friday, December 14, 2012

Henna and mehndi design for bridal! cantiknya

Pasti ramai yang nak kahwin bulan 12 ni kan, cuti sekolah dah tak lama, tinggal 2 minggu je lagi. Ada yang tengah menghitung hari untuk duduk di pelaminan? baju akad nikah dah dapat? lau tak, boleh check idea  baju akad nikah di sini.. risau dengan idea inai di jari? takpe..pelan-pelan..Kita perempuan ni pasti nak yang terbaik, nak yang tercantik untuk kepuasan hati sendiri..hati puas rakan yang hadir majlis pun suka. ok dah, just straight to the point. 

Sini ayu kongsikan a few gambar dan design inai atau lebih dikenali sebagai  mehndi dan henna design yang ayu suka..boleh tengok dari segi corak, pattern, nak yang simple, floral sesuai untuk bridal atau pattern penuh pon boleh, i love mehndi images ni, so I kongsikan dengan korang..manalah tau ada yang nak kahwin beberapa hari lagi.. bolehlah suggest kat mak andam request henna and mehndi design yang korang berkenan.. ok.

Now, jom layan henna and mehndi images, awww suke!


oh i really adore this mehendi photos..beautiful! classy..







floral henna photos for bridal

mehndi photo dekat tangan

beautiful floral mehndi photos


suka inai yang sarat di jari?

simple inai or henna design 


rasanya, baik maik design yang simple yet sweet, jangan sarat sangat, nanti serabut orang tengok..itu je pesanan saya ehhee...pilihan colour pulak, terserah..kalau nak gelap cantik nak yang oren pun cantik..sesuaikan dengan skintone masing-masing okkay...k babai.. :)


photo source: pilhan dari mr Google

p/s: Jom terjah entry Idea Baju Akad Nikah dan bertunang pulak.. :)









sharing is caring!!

3 comments: