i

Wednesday, December 12, 2012

singa-hairstyle is no more, yeay!

one of the reason why i don't like to take picture few weeks before..Bad Hair day, not day..can called few weeks hohoho i'm too lazy to play with rolling iron and blow thing. That's why..keluar just like that, ikat and siap..sebab? Malu ok.. =.=''

but for now, its my lioness-hairstyle is no more! yeay happy lah tersangat,,well ingat lagi tak kat entry Korean idol hairstyle inspire before? hoho,, dengan keyakinan tinggi ayu pergi saloon, harapan tinggi menggunung nak rambut macam Suzy Miss A atau Park Bom 2Ne1, straighten dan ada bang dekat depan..sekali sampai,, ok minda ayu memang senang di berus oleh hairstyler..haha, lagipun dah tengok rambut straighten hati pun gumbira and mula buat decision tak nak bang, takut terbelah,, wat lawak je nanti..so there my hair go..straighten and just buat colour sket..hah, part nak pilih kaler satu hal..lamanya yang amat,, well i'm a perfectionist (almost!) hohoho..

new trends of turban..nice use of plastic neway.. :p 
like there's bow on my head cute tho..


owh ok, i'm treating my little sister hair too
its ok lah dia pun rajin and menurut perintah bila kak long buat arahan :p

si adik dengan sabarnya menunggu rambut kakak bila nak siap..huhu
rambut dia da siap awal,,comel pulak ada rambut depan owh i'm jelesh

 so there u go my new hairstyle

lama tak meng'camwhoring' di dalam blog sendiri hohoho

perasan korean idol..nak jugak..uwek!

ok lah bai semua... 






sharing is caring!!

4 comments: