i

Thursday, December 20, 2012

Buffered earning December akhirnya kau muncul jua!~



lamanya nya sejak BE november dah jadi metered earning, dia tak juga kunjung tiba..sampaikan nak update entry pun malas. Hairan lah, kalau ayu rajin and trafik tinggi dia tak dak, lau turun sket terus dia mai..kau mainkan perasaanku Buffered earning Nuffnang!! hehe tapi takpa..dah ceriakan ayu dengan senyuman awal pagi ni..so, dimaafkan..sekali lagi ni iklan Digi..oh kiss Digi laju-laju!

kumpul-punya kumpul belum pernah lagi ayu checkout earning ,, nak buat beli handbag coach satu boleh? :p save money :).... siapa kata kita tak boleh jana duit online? just perlu tahu serba sedikit teknik jana pendapatan online, and then just duduk and relax...(buat gaya gedik eksyen) hehe...









sharing is caring!!

4 comments: