i

Sunday, December 30, 2012

Barakallah, cousinku dah kahwin!

baju akad nikah putih cantik
I'm too tired. kepala ting tong, berat semacam...padahal bukannya buat apa pun jadi camera woman sampingan untuk suka-suka je..seharian berkumpul dengan sedara mara very the penat u'olls..tapi seronok! cousin terdekat dah kahwin..memang kena tahan telinga la harini..pedass dengan soalan bila lagi nak turn ayu? hohooho...tak dapat ayu nak menjawabnya, ada jodoh adalah...ok ok i know, very cliche hehe. ayu tak sempat lah nak upload gambar kahwin lain sebab penattt sangat, so bagi dua gambar teaser je dulu k...hihi nanti ayu upload banyak-banyak,, suka betol tengok gambar kahwin..esok nak bangun awal pagi lagi untuk majlis resepsi pulak..

gambar baju akad nikah putih
cousin ayu dengan baju akad nikah putih.. :)

eh dah 12.00 pagi lah korang,,tak wish birthday kat ayu eh? today 30 Disember genap 26 tahun..tinggal lagi empat tahun nak masuk dunia three series...uwaaaa...ok bai harus tidur dulu, lau tak migrain and tak terbangun la esoknya nak ke majlis haha....bye semua..






sharing is caring!!

6 comments:

  1. ala..sekeping je ke ayu..upload yg len same..cantek gambar tuh. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. teaser je dulu,, tak sempat nak upload..hihihi

      Delete
  2. cantik pengantin.. sy doakan turn ayu pula! :)

    ReplyDelete