i

Tuesday, December 18, 2012

Peplum Top | Fashion Spotlight


Kadang-kadang ayu suka dok melepak-lepak di Radiusite tempat shopping tudung online paling trendy,  seriously i love Radiusaite..I really do..lagi-lagi rasa motivated tengok Ika Radiusite boleh berjaya seperti tu..eh, tukar topic, so waktu jalan-jalan tengok gambar contestant kat situ, so ayu terpikat dengan satu baju, cantik giler and ladies-girly like..siasat punya siasat tuan gambar said it was a peplum kurung. otak terus ligat berfikir apa menda alah "peplum top" , "peplum kurung", "peplum dress" tu? malas bertanya sesat jalan so ayu tanyalah dengan boyfriend, Mr Google.. :) 

ok dapat jawapan macam ni...inilah peplum top yang korang boleh jadikan "kurung peplum" yang boleh mix and match, buat kain sendiri, padankan sendiri..murah-murah,, ikut body..berbaloi-baloi..tinggal buat kain je lagi :)

choco peplum top for kurung

suka pink? nahh
10166M 
price: rm30 including pos laju

B10226
price: rm20 including pos laju

B10226
price: rm20 including pos laju


V10179
price: rm29 including pos laju

W10220
price: rm29 including pos laju


comel kan peplum top atau peplum kurung, ala-ala saloma gitu,ada kembang-kembang dekat pinggang.. pakai dengan kain belah enam fit dekat lutut,, cantik like princess..Untuk lebih banyak pilihan, boleh jenguk-jenguk Iprincess Boutique..






sharing is caring!!

2 comments:

  1. wife phat tgh gila beli peplum ni ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang patutpun abg phat..cantik bila pakai..
      jom shopping d online shop ayu.. :)

      Delete