i

Monday, December 17, 2012

Gambar Kahwin Maria Elena and Asfirdaus!!

Whoaaa Maria Elena the Greek Helen blogger famous Malaysia dah kahwin! kahwin pulak dengan Asfirdaus, abang kepada Fatin Liyana, feymes blogger kesukaan ramai termasuk ayu...ahhh memang become great family lah..seronok tengok dorang and perkahwinan Maria Elena ni nampak sempoi je..rasa terhibur dengan gelagat dua mempelai sebab masing-masing suka buat mimik muka yang lawak.. dah jom layan gambar dari wedding photographer yang ayu paling berkenan Udey ismail dan Mukhriz Latif, gambar-gambar dorang ambil memang umph! i tell you hehe...jom layannn

pelamin Maria elena blogger
Maria elena ni sempoi je..

sweet picture of Maria elena dan asfirdaus
cantik pelamin Maria Elena ni kan..

hahaha gambar ni sempoi! no satu!


heppinya dah kahwin..

 peliks.. memang peliks.blogspot.com lah maria hehe
Dr Fatin Liyana comel je..suka!

gambar keluarga fatin liyana blogger famous Malaysia alaaa blog honeykoyuki tu..

blogger Fatin Liyana dapat akak ipar, Maria Elena the greek helen
waaa makin famous family ni,, dua-dua famous blogger Malaysia
bersatu dalam satu Family..love love.

boleh tengok yang lain lau nak, jom terjah ramai-ramai :)







sharing is caring!!

6 comments:

  1. wuuu aku suka tengok muka maria elena . kahkah .kelakar gila

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tengok video dorang menari? lagi kelakar..sempoi habis.. :DD

      Delete
  2. Kakak ipar Fatin Liyana? Betul ke? hmm tahniah kedua mempelai.

    ReplyDelete