i

Tuesday, December 4, 2012

Bloglist setahun dari ciklaili.com


Jalan-jalan blogwalking pagi-pagi dan jumpa segmen menarik dari ciklaili.com iaitu Bloglist setahun dari ciklaili.com . Korang pun boleh join jugak tau, sebab dengan join segmen macam ni ayu boleh kenal-kenal dengan blogger lain dan dapat beri peluang untuk ayu promosikan blog pinkbubblegumprincess di blog ciklaili.com..kasi tempek blog ayu yang tak seberapa ni di blog ciklaili.com ..jom join, the more the merrier okkay.. 

Nak memperkenalkan diri ni..agak malu sikit hehe..the simplest is ayu adalah juga seorang cikgu seperti ciklaili.com . Blogging life is just the other part of me, tempat meluah perasaan, tempat sharing everything yang best, fashion, beauty..broad niche..tapi bukan rojak ye... :p

Dalam masa godek-godek ciklaili.com, ayu tertarik dengan entry 15 Kesilapan Ibu Bapa Mendidik Anak. Bukan mudah nak mendidik anak-anak lagi-lagi zaman ni, boleh dikatakan "baby bukak mata segalanya dah ada" dan mungkin Ibu bapa masa kini terlalu menuruti permintaan anak nakkan gadget ipad, iphone, last-last sekali mak bapak jadi "ipay" . Bila tak diturutkan hati resah bila tengok anak rasa rendah diri ketinggalan dalam teknologi..so, rasanya jadi ibu bapa zaman ni amat mencabar...ehem ayu cakap lebih padahal masih single lagi..hehe (ini pengalaman rakan sekerja okay ). 

cadangan buat ciklaili.com pulak, apa eh? rasanya blog ciklaili.com dah menarik dah, senang mata memandang, kemas..tak macam blog ayu ni haha...last word, teruskan usaha blogging, semoga berjaya!! :)







sharing is caring!!

4 comments:

  1. salam perkenalan dari ciklaili.com & terima kasih kerana sudi join.

    moga blog ini akan terus maju jaya di masa akan datang..

    ReplyDelete