i

Saturday, December 1, 2012

Yuyu Zulaikha free hair?


Yuyu Zulaikha free hair? sampai macam tu sekali orang cari dan search tentang Yuyu Zulaikha..obses? bukan..sekadar  ingin tahu..entah kenapa keywords tu boleh sesat dalam blog ayu..dia memang pakai full hijab lah, tak payah la nak cari gambar free hair pulak..huhu...nanti tak pasal-pasal kena saman der..


adakah sebab nama hujung "yu" sama? hohoho...siapa tak kenal Yuyu Zulaikha? gadis kecil molek, dan merupakan salah seorang blogger perempuan yang terkenal dan popular....Yuyu lah pemilik blog http://kupukupukecik.blogspot.com, harus ramai pengikut, atau kipas susah mati...macamana leh sesat sini lak ye.. hehe datang jenguk tanpa dirancang..but you all are very welcomed my dear.. :)


P/s: kawan ayu pun ada nama yuyu,, cantik.. :)


lagi hot: Yusri tak jeles ke..Lisa Surihani mesra dengan siapa tu?





sharing is caring!!

13 comments: