i

Wednesday, December 5, 2012

Haha dan Byul Wedding pictures

Siapa peminat Running Man sini, angkat bulu hindung korang cepatttt :p mesti korang sukakan si pengkhianat Haha atau Haroro yang terkenal dengan sifat 'pengkhianat' nya..and Haha always nampak cheeky and kelakar dalam variety show Running man. tengok muka pun dah senyum kan sama jugak Lee Kwang Soo (ahh tetibe enterprem sini jugakk)..Semua dah tahu Haha akan kahwin dengan Byul, kerana dalam beberapa episod Running Man sebelum perkahwinannya semua ahli bekerjasama mengenakan pengantin-to-be dan kita dah dengar pengakuan Byul tentang Haha (cara propose yang romantik) di dalam Strong Heart Show. Penyanyi cantik Byul dan Haha Running Man have tie the knots on 30 November 2012, beberapa hari lalu dan perkahwinan mereka sungguh meriah. 

ahh,, tak guna cerita banyak...jum tengok gambar! seronoknya.... 

haha and byul wedding running man

 beautiful Byul

Haha is always like this Lol!


its funny to see him serius..awkward..

haha and byul wedding pictures
Haha can't leave his childhood toy even on his Wedding! lol

haha and byul wedding with running man
Jae Suk in action.. :)

haha wedding
What is Giraffe doing here? Lee Kwang Soo kacau daun haha


blessful marriage wishes for them.. :)


sharing is caring!!

9 comments:

  1. kelakar ada Lee Kwang Soo the giraffe hehe, Byul nampak macam a doll

    ReplyDelete
  2. wahhhhh...wed pic Haha.. they are just so lovely. tapi picture no 3 look funny.

    ReplyDelete
    Replies
    1. indeed! hihihi Haha memang mcm tu...kelakar tol!

      Delete
  3. mana member lain?
    Aku nak tgk gmbr dorang sama2+ Jong Ki & Lizzy
    huhuhu...

    ReplyDelete
  4. I lov HAHA so much and Kwang Soo. . . .
    Suke tgk Haha SERIUZ. . .

    ReplyDelete