Sunday, December 2, 2012

Lace long sleeve | Fashion Spotlight

sekarang semuanya mudah, kalau kita pandai mix and match pakaian yang kita beli..jadi jimat budget..betul? baju kurung lace ala Scha al-yahya amat digilai ketika ini..Scha seolah-olah trend setter untuk pakaian baju kurung moden..dan anda boleh senyum lega kerana kain lace long sleeve dress atau top mudah didapati dan dijual di pasaran. sebagai contoh long sleeve dress ini, black..i have one..nice on me..seriously i tell u..cantik terletak bila dipasangkan ke badan..


long sleeve dress white yang juga boleh dijadikan top untuk baju kurung moden 
korang boleh buat kain baju kurung sendiri..so sangat mudah kan?

lace long sleeve top ini pun cantik..bila dipadankan dengan kain kurung warna gold.

lace long sleeve dress hitam

lace long sleeve yang putih macam princess

v neck lace long sleeve dress putih

lace long sleeve dress..pun boleh jadi baju kurung lace...

banyak lagi pilihan yang ada, anda sepatutnya bijak memilih untuk kelihatan berseri.. mungkin musim cuti sekolah ni banyak menerima jemputan perkahwinan rakan-rakan sekerja dan sahabat zaman sekolah dulu? so inilah alternatifnya, cepat dan cantik..it's all about fashion, asal cantik all eyes are on u..so, senang, fit dan cantik terletak kat badan...takda la kes lari dari ukuran badan, hasil dari tukang jahit yang sembarangan (ayu selalu kena..uwaaa) sayang je duit beli kain mahal-mahal tapi hasilnya kurang memuaskan..untuk lace long sleeve berbelanja dengan seikit, hati banyak puas.. :)

untuk lebih pilihan..sila ke online shop ni...
banyak pilihan lagi tertawan.. :)







sharing is caring!!

3 comments:

  1. Hi,makan cecoki sambil bw! Tanam segmen saya disini,sudikanlah diri join ya! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-2013-by-jemah.html

    Lotsoflove; #JemahAwesome *peace*

    ReplyDelete
  2. ayu wife abg nak yg mcm scha tu..sama ngan yg mcm amoi pakai topi tu kan

    ReplyDelete