i

Monday, October 17, 2011

Nak tabik Spring kat Abang Ben Ashaari lah!! l kenapa?

click picture to view larger

jap jap nak nyanyi lagu mukaddimah dulu...
"aku orang kecil,, engkau orang besar....lalala..
tu je Ayu tau heheh ^_^


time tengok blog tadi mata terpandang ke arah satu gambar foto followers..
ait memang kukenal ini siapa...oh,, BA aka Abang Ben Ashaari follow Ayu la!!....
hati banyak gumbira, macam nak lompat pun ada, nasib bek dalam kawalan he
eii otai bloggers tu..gila tak kenal..ni Ayu tolong sekeh kepala..
eh tak da lah, saya baik orangnya hehe wink!~
-ayu la yang kenal dia,,
dia tak kenal Ayu pun
tsk...tsk tsk..-


takpa dia singgah kat blog buruk ni pun taman hati pun dah berbunga-bunga
jiwa hepi...and thanks to Abang Ben sudi singgah walaupun sehari..miahaha
you've made my day weeeehu~


alaaa....biarlah saya diulit perasaan kesakaian sekejap..
siapa lah saya kan...baru singgah kejap dah begini, macamana la kalau berdepan
alamak kalau itu boleh fingsan mungkin hahahaha inila penangan orang fehmesssS khann
(mesti ada korang ckp eleh menda kecik pun nak dibesar2kan..well
perkara remeh untuk kamu, tapi tidak saya...huhu
he's one of the most inspired bloggers i know from blogosphere world..


ok lah keperasanan dan kesakaian
dah berkurangan sikit lah..


gud nite all...



p/s: owh by the way...Ayu nak say thx to semua yang dah follow blog Ayu...tanpa korang siapalah saya...thx pada yang active comments and to all of you who shy to comment and express your feelings and just be my silent readers...uolls inspired me so much!!


Lots of love and thanks for all..
Ayu Lil'princess..



sharing is caring!!

8 comments:

  1. wahhh...

    sapa2 pun mesti la sonok klu org besar follow blog kita :)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan!
    tahniah terpilih sebagai blog pilihan ben ashaari..

    ReplyDelete
  3. aslkm..
    salam perkenalan
    terjah dari blog ben..

    ReplyDelete
  4. heyyy awak.. tahniah sebab terpilih di antara 10 blog pilihan abg ben hari ni

    hehe .

    ReplyDelete
  5. @Niza Romli ohhh saya sonok sangat-sangat!! abang ben tu oo ^^ hehe

    ReplyDelete
  6. @mas saari hi salam kenal...thx ya...tak tau apa2 ni baru online harini tau,, tak cek lagi betul tak hehe

    ReplyDelete
  7. @hayatunfadzila hi salam kenal....oh tengs banyak2 singgah sini..=)

    ReplyDelete