i

Wednesday, October 19, 2011

aritu follow, then terpilih 10 blog pilihan Ben Ashaari? biar betul!!

hai bloggers...
baru terupdate blog arini..semalam perasan dan nyawa kurang sihat..so lupakan dulu dunia blogging sebab kesihatan perlu diutamakan ye dak...? sengsaranya tak online, rasa jiwa kosong hati naaaaak je menjenguk blog n jumpa korang..blogwalking baca blog orang,..perasaan yang best! minda luas and tau jer apa yang tengah berlaku di dunia sekarang..


owh sambung cerita, trus ke mainpoint. bila time reply komen hari ni kat enri aritu nak tabik spring kat Abang Ben Ashaari, heran...kenapa orang wish congratulation?..pelik bin ajaib..aku ada join segmen yang abang Ben buat ke?? dulu pernah la...sebab segmen yang BA create tu best, interesting and catchy title..[ayu ingat lagi segmen : aku teringin nak Hack blog...],, sekali terbaca di komen tu...



aku : What??
[owh sila jangan kembang hidung dulu...cuba tenangkan perasaan..]


so dengan cepatnya jejari runcingku ini (owh bukan belog jejari runcing ok.. ^__^) terus singgah ke Blog Santai Bersama Ben Ashaari...belek punya belek..eh takdak pun?? mak aii baru sehari bukan main banyak entri dia....(blog otai ooo banyak curahan idea...banyak entri publish dalam satu hari...dengan kesabaran yang ada...ayu godek lagi dan godek lagi....owh..jumpala entri 10 blog pilihan Ben Ashaari hari ini...tengok blog pink bubblegum princess di senarai yang ke-4, bibir terus mengukir senyuman, hati mula melonjak kegirangan!! yeay!


ah sekali lagi ayu heppi disebabkan abang Ben Ashaari!! aritu BA follow blog saya...esoknya saya terpilih and being featured in his famous blog? what a dream-come-true~ and minggu ni boleh dikatakan ayu demam Ben Ashaari lah!! haha... thanks to him..sebab featured blog ini...supaya ayu boleh kenal bloggers lain..and tambah kenalan yang sedia ada...


ok..mudah-mudahan saya semakin inpired untuk teruss berblog dengan adanya semangat dari bloggers otai ni... hehe. k sebelum say buhbye....layan gambar dulu, mesti amik gambar sebelum kuar jalan beli makan malam hoccay...apa la anak dara x masak....tak apala...sekali dua kala..erk! alasan tak bole blahhh....


cau cin cau... n _ n


sharing is caring!!

5 comments:

  1. pergh...hepi la tu.bgus2.keep it up.sye nye ntah spe la nk buat blog pilihan kan.hahahah

    ReplyDelete
  2. @aReLaN hehehe...dh sy gatal tangan komen kt blog dia aritu tgk terpilih pulak..

    ReplyDelete
  3. @D Yatie yatie...ahah cita kecik pun diperbesar nak...? tpi kmk hepi sbb i adore his blog hihik...sekpa try ne tauk terpilih kelak..=)

    ReplyDelete