Advertise with pinkbubblegum :) just email me

Advertise with pinkbubblegum :) just email me
shopping here

Monday, November 24, 2014

(GAMBAR)Anak tomok terkini | Giler comel

Alalala comei anak tomok ni..semakin arrian membesar makin comel lah dia ni,, dulu dia kecik lagi pun dah comel [ arrian baby lagi ], ni dah besar nampak cerdik sangat-sangat..mata lawa, suara? alahai cute..boleh tengok video arian nyanyi bangau o bangau di facebook tomok Indra One.. macam suara anak orang putih yang nyanyi cupcake song! cute overloaded..ok i'm not exaggerating ok..

Jum layan gambar anak tomok terkini ni.. comel macam mummy dia hohohoho.. tak bosan pun nak tengok gambar arrian ni kan..mesti ramai ibu-ibu mengandung sentiasa tengok anak tomok dan ayu ni supaya kenan..manatau boleh keluar yang comel macam ni jugak kikikiki





\
wat ape tu??


iee rase nyak peluk-peluk cium picit bagai budak comel ni..
amacam comel gambar anak tomok terbaru?

gambar anak artis lain pun comel jugak..macam
anak scha dan awal pun sy suka.. comel!

musim artis-artis lawa melahirkan anak.. 
nantikan gambar anak fasha sandha pulak nanti ya :')
nampak keayuan pada baby fasha..love her too ^^


sharing is caring!!

Friday, November 21, 2014

(GAMBAR)JADUAL DAN TARIKH GAJI 2015 KAKITANGAN AWAM

ok..sementara menunggu gaji untuk bulan november 2014..nak share jugak jadual dan tarikh pembayaran gaji 2015 dan bonus 2015 untuk kakitangan awam..ni haa... selalunya jadual ni di simpan di dalam wallet, hihi supaya alert and masa berbelanja nanti dapat refer supaya tidak tersalah perancangan kewangan..tetiba berbelanja lebih tapi masa nak gaji yang seterusnya lama lagi,, kan naya.. =.='' 

JADUAL DAN TARIKH GAJI 2015 KAKITANGAN AWAM

Menurut kenyataan rasmi Ketua Setiausaha Negara, Tan Srri Dr Ali Hamsa, tarikh pembayaran bonus setengah bulan gaji minimum RM500 akan dibayar bersama gaji januari 2015. Oleh itu, kakitangan awam akan menerima gaji beserta bonus pada 22 Januari 2015 kelak..happy tak happy? ke nak lebih?? Simpan tau jadual dan tarikh gaji 2015 bagi kakitangan awam ni..jangan salah perancangan kewangan ok?




sharing is caring!!