Advertise with pinkbubblegum :) just email me

Advertise with pinkbubblegum :) just email me
shopping here

Friday, October 17, 2014

(8 GAMBAR)Erin Malik di majlis Berinai nya | Lawanya!

Umum sudah mengetahui Erin Malik dah pun menjadi isteri kepada pasangannya, Farriz Fauzy pada 10 october 2014. Tahniah diucapkan kepada Erin Malik, walaupun baru berusia 20 tahun dah sedia mendirikan rumah tangga. Jodoh awal..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. :)

I just love this girl sebab suka tengok di berlakon Misiku kuza. paling suka tengok Rambut erin amlik,, curly yang terlajak lawa. Jum layan gambar- gambar malam berinai Erin Malki ni jum..lawanya.. macam tema ala bollywood la plak kan..kaler baju menyerlah, dengan dihiasi aksesori kat kepala..hiasan bilik yang lawa..hurm gorjes sangat cantik ko Erin.. :')

gambar malam berinai erin malik

1erin malik kawin

1erin malik malam berinai

erin malik malam berinai

erin malik malam berinai bollywood

malam berinai tema bollywood

gambar nikah erin malik

gambar kahwin erin malik

semoga bakal-bakal pengantin yang masih tercari-cari idea malam berinai atau terfikir nak pakai baju apa waktu malam berinai mendapat ilham ok..at least ada gambaran nak pakai busana apa, mekap macam mana,.pose gi mana..eh? pelu ke? :')



sharing is caring!!

Sunday, October 12, 2014

(8 GAMBAR)Baju Pengantin 2014 | Yang saya suka!!

Alhamdulillah, bulan dua tengah berlangsung..mungkin ada yang tengah menghitun hari untuk di ijabkabulkan di hari pernikahan beberapa bulan lagi.. mungkinkah bulan tiga ini? tahniah ye.. so korang ayu nak kongsikan baju pengantin 2014 yang sangat gorjes buat pengantin yang lawa macam korang,.harus macam princess pada hari bahagia nanti. mihmihmih. Ok jum lah layan 8 gambar baju pengantin 2014 yang berjaya mencuri hatiku! oh ya.. baju kahwin Buddy Bead Soul memang menduduki tempat pertama dalam carta hatiku! cantik gila hiasan manik penuh di dada dan body baju.. sangat gorjes. kan..memang terasa bagaikan puteri si bride to be.
design baju pengantin 2014

trend baju nikah 2014 Minaz boutique
limpahan manik dan bunga 3D di busana pengantin ini memang up to standard lah..
Gila lawanya... baju pengantin 2014 dari Minaz boutique ini memikat kalbuku.
kaler baju kahwin putih pink sangat sangat gorjessa!

baju pengantin 2014 paling cantik
design baju nikah 2014 dari Minaz boutique kaler pink princess ni pun lawa tersangatlah! 
i love the skirt pengantin.. memang ahh cakap pun tak guna lah!

baju nikah 2014
hiasana manik di dada baju nikah putih Buddy Bead Soul memang terbaik wok!

design baju nikah 2014
Rasanya design baju nikah 2014 daripada Minaz Boutique semuanya bakal membawa pengantin perempuan looks like puteri di hari persandingan sendiri. memang lain dari yang lain, cantik lah!

busana pengantin 2014 Minaz Boutique

baju bertunang 2014
design baju ni pulak cantik untuk buat baju bertunang 2014..lawa kan kaler aqua green
material nampak flowy..cantiknyeee

trend colour baju nikah macam ni lawa kan.. 

beautiful with sentuhan classy... aww

hope dapat idea trend baju pengantin 2014..
Sharing is Caring and Selamat Pengantin Baru in advance :)



sharing is caring!!