Tuesday, September 2, 2014

Luangkan Masa untuk keluarga | Projektor Lazada

Alangkah indahnya bila tiba hari raya, atau majlis kenduri kendara....penuh SD card, memory card dengan gambar-gambar penuh bahagia, gembira sekeluarga. Namun kadang-kadang gambar tu pun terkubur dalam komputer tak pula kita ambil peduli. Boleh dikatakan berhabuk gambar disimpan kan kan kan...

"Memories warm you from the inside..and photos captures the moment so it will last forever"

Jadi luangkan masa untuk keluarga boleh menghidupkan kembali moment-moment indah. How? Dengan Projektor dan Mini Projektor segalanya pasti! Seronok kot boleh tengok gambar lama balik, perangai gila-gila tak boleh blah adik-beradik, gambar pets yang telah tinggalkan kita, gambar adik-beradik membesar bersama, pasti mengimbau kenangan lama.


Anda boleh mencuba Mini Projektor Lazada ni comes in size yang kecil, portable dan bersaiz pocket pun ada. Nice and user friendly :) or else boleh tru usha projektor di bawah. anda boleh click link tersebut untuk tahu harga, brand serta details Projektor Lazada ini. berbaloi-baloi!!

mini projektor lazada


projektor murah lazada

Pembelian Projektor dan Mini Projektor kini menjadi mudah kerana anda boleh beli secara online. klik sahaja nak beli yang mana, Lazada will send it to your door step. Usah risau usah ragu, pasti sampai dengan keadaan in good condition...packaging tiptop! Laman web membeli belah terbesar di Asia Tenggara ni beb..

My colleague pernah beli camera dari Lazada Malaysia before...and he received it in a good condition. Boleh dipercayai...don't worry.. oh ya! please spend your quality time with family..optimize your contact time with your loved ones with Projector or Mini projector from Lazada.


-sponsored post-




sharing is caring!!

Friday, August 29, 2014

Jodoh itu Rahsia Allah S.W.T


Jodoh rahsia Allah


Sesungguhnya Allah S.W.T menjadikan makhluknya berpasang-pasangan..
yakinlah.. jodoh itu rahsia Allah.. S.W.T :')




sharing is caring!!