Monday, July 14, 2014

Baju Raya Rizalman Ibrahim for Zalora.com


Dah beli baju raye? pergi jalan-jalan shopping raya tetapi satu baju raya pun tak berkenan? Hurm.. i've been in tat situation.. semua geleng. last-last satu pun tak beli. sedih. Satu-satunya cara is shopping online. Sekarang semuanya senang.. nak baju kurung designers senang jer boleh google zalora.com korang jumpa lah Baju kurung Rizalman for zalora ni. lawa-lawa. Bagi yang takde masa nak shopping raya, sibuk dengan kerja boleh beli online..Jum layan beberapa koleksi ringkas tetapi elegan Baju Raya Rizalman.. Pastinya tampak anggun di hari lebaran u olls..!

baju raya rizalman

baju raya rizalman

rizalman for zalora

rizalman for zalora

rizalman for zalora


ade yang berkenan? sila-sila lah shopping online ye.. boleh jugak singgah Iprincess boutique untuk koleksi baju raya murah namun tetap mengutamakan keanggunan si pemakainya.. ;) oh ya, beli online jugak, tetapi pastikan korang tahu bila tarikh akhir pengeposan baju online dengan baca notis raya dari pos laju ini ok? :')

Love... ayu.


sharing is caring!!

Friday, July 11, 2014

#WordlessWednesday [ Aww cumilnyaaaa Baby-Daddy bonding]





:')



sharing is caring!!