Advertise with pinkbubblegum :) just email me

Advertise with pinkbubblegum :) just email me
shopping here

Friday, September 19, 2014

(3 GAMBAR)Anak Awal Ashaari dan Scha

Hi.. lama tak jumpa korang kan.. i hardly update my blog :') ok dah.. continue with the main topic. Anak Awal Ashaari dan Scha Al-yahya? ohemmmmgeeeee i excited giler u olls.. ingat lagi tak ayu pernah teka anak awal dan scha ni perempuan tat day di entry ini (Gambar)Anak Awal ashaari dan scha Alyahya | Baby shower.. ritu.. ingat tak? That's why i'm so happy bila dengar pada tanggal 22 Julai 2014, bersamaan 24 Ramadhan, puteri scha dan awal ashaari telah selamat dilahirkan pada jam 1705 seberat 3.17kg. iee agak montel tu.. :') Teringin betul nak tengok gambar anak awal ashaari dan scha ni sebab gmbar tak tunjuk muka langsung.. mesti cumil giler.. tengok gambar tangan pun jadilah kan... hehe *susah tul "die hard fan" schawal ni..


anak scha dan awal

anak scha

gambar anak awal ashaari dan scha


comelnya scha dan awal. 
semoga kelahiran puteri dorang memberi cahaya kebahagian buat scha dan awal

alolo.. comelnya bilik baby scha dan awal..

terfikir ape name yang scha alyahya dan awal ashaari akan beri kepada puteri dorang..
ade nama ramadhani ke? atau sentuhan ramadhan? hihi
sesuai tul dengan Schawal.. hehe


kan??


updated!: Nama anak scha dan awal 
Lara alana bt ahmad awaluddin
comel kan...

semakin besar lara semakin comel :)

gambar anak awal ashahari

gambar anak scha dan awal

comel kan anak scha dan awal!



sharing is caring!!

(CUTEST)Cat on earth.. aww cutest overloaded!


i just love them..innocent and noble animal on earth, which brings happiness for many people..by looking at their face our burdens and stress just flush away..Let us see their cutest face. Cutes cat on earth!
cutest fluffy cat online


cutest kittens in the world

cutest kittens

cutest cat on web

cutest cat on earth

cutest cat on earth

cute overloaded!


sharing is caring!!