Sunday, July 27, 2014

(3 GAMBAR)Anak Awal Ashaari dan Scha

Hi.. lama tak jumpa korang kan.. i hardly update my blog :') ok dah.. continue with the main topic. Anak Awal Ashaari dan Scha Al-yahya? ohemmmmgeeeee i excited giler u olls.. ingat lagi tak ayu pernah teka anak awal dan scha ni perempuan tat day di entry ini (Gambar)Anak Awal ashaari dan scha Alyahya | Baby shower.. ritu.. ingat tak? That's why i'm so happy bila dengar pada tanggal 22 Julai 2014, bersamaan 24 Ramadhan, puteri scha dan awal ashaari telah selamat dilahirkan pada jam 1705 seberat 3.17kg. iee agak montel tu.. :') Teringin betul nak tengok gambar anak awal ashaari dan scha ni sebab gmbar tak tunjuk muka langsung.. mesti cumil giler.. tengok gambar tangan pun jadilah kan... hehe *susah tul "die hard fan" schawal ni..


comelnya scha dan awal. 
semoga kelahiran puteri dorang memberi cahaya kebahagian buat scha dan awal

alolo.. comelnya bilik baby scha dan awal..

terfikir ape name yang scha alyahya dan awal ashaari akan beri kepada puteri dorang..
ade nama ramadhani ke? atau sentuhan ramadhan? hihi
sesuai tul dengan Schawal.. hehe


kan??




sharing is caring!!

Monday, July 14, 2014

Baju Raya Rizalman Ibrahim for Zalora.com


Dah beli baju raye? pergi jalan-jalan shopping raya tetapi satu baju raya pun tak berkenan? Hurm.. i've been in tat situation.. semua geleng. last-last satu pun tak beli. sedih. Satu-satunya cara is shopping online. Sekarang semuanya senang.. nak baju kurung designers senang jer boleh google zalora.com korang jumpa lah Baju kurung Rizalman for zalora ni. lawa-lawa. Bagi yang takde masa nak shopping raya, sibuk dengan kerja boleh beli online..Jum layan beberapa koleksi ringkas tetapi elegan Baju Raya Rizalman.. Pastinya tampak anggun di hari lebaran u olls..!

baju raya rizalman

baju raya rizalman

rizalman for zalora

rizalman for zalora

rizalman for zalora


ade yang berkenan? sila-sila lah shopping online ye.. boleh jugak singgah Iprincess boutique untuk koleksi baju raya murah namun tetap mengutamakan keanggunan si pemakainya.. ;) oh ya, beli online jugak, tetapi pastikan korang tahu bila tarikh akhir pengeposan baju online dengan baca notis raya dari pos laju ini ok? :')

Love... ayu.


sharing is caring!!