Advertise with pinkbubblegum :) just email me

Advertise with pinkbubblegum :) just email me
shopping here

Saturday, October 25, 2014

(Pictures)10 best makeup tables ideas in the world


Beautiful make up tables in the world. vintage style, english style just name it.
what colours you like? for me i love white and vintage style.
How i wish to have my own house to have one of these.. :')













sharing is caring!!

Friday, October 17, 2014

(8 GAMBAR)Erin Malik di majlis Berinai nya | Lawanya!

Umum sudah mengetahui Erin Malik dah pun menjadi isteri kepada pasangannya, Farriz Fauzy pada 10 october 2014. Tahniah diucapkan kepada Erin Malik, walaupun baru berusia 20 tahun dah sedia mendirikan rumah tangga. Jodoh awal..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. :)

I just love this girl sebab suka tengok di berlakon Misiku kuza. paling suka tengok Rambut erin amlik,, curly yang terlajak lawa. Jum layan gambar- gambar malam berinai Erin Malki ni jum..lawanya.. macam tema ala bollywood la plak kan..kaler baju menyerlah, dengan dihiasi aksesori kat kepala..hiasan bilik yang lawa..hurm gorjes sangat cantik ko Erin.. :')

gambar malam berinai erin malik

1erin malik kawin

1erin malik malam berinai

erin malik malam berinai

erin malik malam berinai bollywood

malam berinai tema bollywood

gambar nikah erin malik

gambar kahwin erin malik

semoga bakal-bakal pengantin yang masih tercari-cari idea malam berinai atau terfikir nak pakai baju apa waktu malam berinai mendapat ilham ok..at least ada gambaran nak pakai busana apa, mekap macam mana,.pose gi mana..eh? pelu ke? :')



sharing is caring!!