i

Advertise with pinkbubblegum :) just email me

Advertise with pinkbubblegum :) just email me
shopping here

Friday, January 23, 2015

Dress Denim cantik dan murah | Jubah Denim Muslimah

Salam semua...lama tak update heh,, harini ayu nak update ada new arrival kat online shop ayu.. Denim Dress atau boleh kira Jubah denim : murah and cantik! and so comfy tau..Sekarang ramai stylista menggayakan denim dress untuk aktiviti kasual malah santai.. You will look sofisticated dalan jubah denim, nampak anggun dan bergaya. why? sebab material nampak mewah dan stylish, so dalam hari-hari biasa pun boleh bergaya cantik untuk pasangan sang suami, atau tunang atau boyfie. tak ada? Dress for yourself! itu yang paling penting lagi puas sentiasa berketerampilan untuk sentiasa nampak cantik di mata diri sendiri, you will look confident dan pastinya you will look gorjes jugak di mata wanita lain. yes, confident and smile is the best make up for a girl! believe in that .;)

Berbalik kepada cerita hehe, denim dress murah je tau..pilihan warna ada BLUE, HITAM DAN GRAY It comes in size M, L dan XL. so sila head to page facebook kami Iprincess Boutique untuk melihat pilihan yang ada..sila klik SINI

jubah denim murah malaysia online 2014

baju muslimah denim murah malaysia online 2014

dress denim murah malaysia online 2014




Apalagi tunggu,, sila dapatkan jubah denim murah di Iprincess boutique. Pastinya anda akan berpuas hati dan percayalah baju anda akan sampai kepada anda dalam tempoh 1-3 hari bekerja je. baju ready stock sis,, takyah takut takyah risau tentang penipuan online, baju tak sampai walau dah bayar, no no no..you can trust me..Baju pasti akan sampai..that is my first priority. I will keep my promises. salam..





sharing is caring!!

Monday, January 19, 2015

(9 Gambar)Majlis Pertunangan blogger Dr Fatin Liyana

Siapa tidak kenal blogger popular Malaysia Dr Fatin Liyana? Baru-baru ini blog pinkbubblegum pun kena tempias keyword fatin liyana bertunang ..maybe sebab sebelum ini pernah update gambar kahwin gambar kahwin blogger Maria Elena dan abang Fatin Liyana dan pernah share artikel deep tentang kahwin muda dari blog Fatin Liyana .. well disebabkan blog ini update entri kahwin-kahwin, baju nikah or even baju tunang yang cantik-cantik untuk princess yang cantik, makanya saya sebagai president blog yang memang sukakan blogger Dr Fatin Liyana, saya akan update gambar majlis pertunangan Fatin Liyana. yer lah, manatau ade readers yang still tercari-cari idea bertunang yang simple tetapi tetap nampak ade class. I'm so happy for the couple, Dr Fatin Liyana dan Dr Anwar Fazal atas pertunangan ini..sangat cantik sama padan. Dorang telah bertunang pada 21 December 2014 yang lalu.. ok now jum sama-sama tengok sekitar gambar majlis pertunangan Tokoh Srikandi Negara 2014 ini.

baju tunang fatin liyana pink pastel
pilihan kaler baju tunang kaler pastel pink
perincian lace dan sentuhan hiasan di tudung nampak cantik and so feminine

gambar majlis pertunangan fatin liyana
saat-saat cincin disarungkan

gambar majlis pertunangan fatin liyana
Dr Fatin Liyana bersama kawan-kawannya

dr fatin liyana bertunang bakal berkahwin
Lawa gambar tunang dorang

hantaran pertunangan fatin liyana
inilah inspirasi dan idea hantaran pertunangan Fatin Liyana

gambar majlis bertunang dr fatin liyana
gambar pelamin pertunangan Fatin Liyana pun lawa..pastel colour, sejuk mata memandang
sesuai sangat-sangat dengan kaler baju tunang pink pastel

1gambar majlis bertunang fatin liyana

fatin liyana dan maria elena
she's so beautiful

gambar majlis bertunang fatin liyana
owh macam kenal.. buat pengetahuan Syamsul Yusoff is the spokeperson..Dr Anwar Fazal adalah sepupu beliau..

cincin pertunangan Dr Fatin Liyana

untuk membaca dengan lebih terperinci lagi boleh ke entri ini
happy for her

ok, tak sabar nak tengok Dr Fatin Liayan kahwin ..ngee

pssst buat yang nak kahwin 10 beauty mistakes yang perempuan kena tahu! korang jangan buat pulak :')


sharing is caring!!