Monday, August 18, 2014

Dress Denim cantik dan murah | Jubah Denim Muslimah

Salam semua...lama tak update heh,, harini ayu nak update ada new arrival kat online shop ayu.. Denim Dress atau boleh kira Jubah denim : murah and cantik! and so comfy tau..Sekarang ramai stylista menggayakan denim dress untuk aktiviti kasual malah santai.. You will look sofisticated dalan jubah denim, nampak anggun dan bergaya. why? sebab material nampak mewah dan stylish, so dalam hari-hari biasa pun boleh bergaya cantik untuk pasangan sang suami, atau tunang atau boyfie. tak ada? Dress for yourself! itu yang paling penting lagi puas sentiasa berketerampilan untuk sentiasa nampak cantik di mata diri sendiri, you will look confident dan pastinya you will look gorjes jugak di mata wanita lain. yes, confident and smile is the best make up for a girl! believe in that .;)

Berbalik kepada cerita hehe, denim dress murah je tau..pilihan warna ada BLUE, HITAM DAN GRAY It comes in size M, L dan XL. so sila head to page facebook kami Iprincess Boutique untuk melihat pilihan yang ada..sila klik SINI

jubah denim murah malaysia online 2014

baju muslimah denim murah malaysia online 2014

dress denim murah malaysia online 2014




Apalagi tunggu,, sila dapatkan jubah denim murah di Iprincess boutique. Pastinya anda akan berpuas hati dan percayalah baju anda akan sampai kepada anda dalam tempoh 1-3 hari bekerja je. baju ready stock sis,, takyah takut takyah risau tentang penipuan online, baju tak sampai walau dah bayar, no no no..you can trust me..Baju pasti akan sampai..that is my first priority. I will keep my promises. salam..





sharing is caring!!

Friday, August 15, 2014

CUTE Mom and daughter pictures..aww there are so adorable together :')

aww melting... so cute together...







luvvit!!




sharing is caring!!