i

Friday, January 15, 2016

Dilwale Review | whoaaaaa rasa jatuh cinta lagi!

Hahaha..ini lambat gila nak update blog! 15 hari berlalu selepas Tahun Baru..rasanya tak terlewat lagi nak ucapkan Happy New Year my blog readers.. semoga tahun ini lebih memberikan kegembiraan, kebahagian dan kegemukan kepada kita semua hihi.. sebut gemuk sebab dalam dua minggu persekolahan ini secara puratanya (wah cikgu maths kekonon bermadah pujangga) ramai yang bagi komen "ayu dah berisi, nampak chubby, comel, montel, berseri-seri" ahaha dari ex student, student, cikgu perempuan, malah cikgu lelaki komen..malu plak rasanya..

Dilwale Review

Ok back to the main topic.. Review filem Dilwale lakonan hasil gandingan Kajol dan Shah Rukh Khan. Aww so sweet..Siapa tak rindukan gandingan pasangan mantap Kajol dan SRK? kasila filem hebat lain kalau lakonan orang lain takde maknenya. So siap pujuk kesayangan minta teman nak menonton sama walaupun ade kebimbangan di hati bahawa si hero bakal tertidur semasa filem ditayangkan. Haaaa... i tak peduli!! tehee.. i tarik and bawa, si dia rela hahhaa...well cinta punya pasal. Masuk hall dengan hati berbunga-bunga, and penonton ramai walaupun tayangan bermula jam 8.30malam. 

Dilwale is quite interesting film dengan mengetengahkan babak lucu dan kelakar sewaktu flashback kisah cinta antara Meera dan Kaali. Sampai habis tayangan pun masih ingat si Pogo. Kelakar hingga satu pawagam gelak sama-sama. Ade typical scene yang time nyanyi-nyanyi hujan pun turun..memang mengimbau zaman kecintaan pada filem bollywood dulu-dulu. Bising satu pawagam, penonton semua sporting gila..! Dilwale memaparkan kisah cinta sejati, kalau dah jodoh pasti akan bertemu jua. Cinta dan kasih sayang antara adik beradik. Babak cinta yang sweet antara Meera dan Kaali especially date selama 5 minit. ahh ayu rasa terjatuh cinta balik bila tengok scene tersebut. Senyum sampai ke telinga, dan berangan dan terus berangan. Pemandangan cantik-cantik dalam klip video. memang tabik spring kat dorang pandai cari tempat shooting, siap ade pelangi ooo.. Bila tengok video clip lagu..Kajol nampak cantik gilaaaa, lawa gilaaaa, manis gila.  I'olls dua kali tengok Dilwale. sekali lagi layan dengan adik-adik (kalau tengok kajol cantik je mesti tengok adik sebelah and bagitau "aaaaaaaaaaa cantiknya kajol!!!" actually the worst part is and to tell you the truth, i'olls perasan diri ini kajol hahaha . 

nonton bersama cinta hati
kesian kena paksa rela tengok Dilwale & this is his first Bollywood film. Lol!

he didn't sleep at all tapi siap sempat beli popcorn..adoii


yang penting dia pun siap gelak jugak and kenal si Pogo! haha
oke lah dari berdengkur kannnnn?

bye!










sharing is caring!!

Tuesday, December 22, 2015

(10 gambar)Adam Rayyan Park | Comelnya Korean Malaysian Baby ni!


Dulu popular dengan baby comel bernama Hsuan Hsuan macam anime arale, ade Aleyna Yilmaz baby korean mix jugak perempuan yang sangat lawa, then Lincoln Paul Lambert yang dikenali di star king..sekarang baby comel korean Malaysian ni pulak mula menjadi viral di newsfeed facebook dan baby comel ini popular di intagram dah. Memang diakui Adam Rayyan Park comel sangat dengan pipi pau comel gebu gebas :3 Adam Rayyan Park adalah baby mix korean Malaysian di mana ayahnya orang korea manakala ibunya melayu. Berusia baru 5 bulan. Comelnya baby Meera dan Daniel Park ni. nak gomol sket!! boleh? Jum layan 10 gambar Adam Rayyan Park, baby korea comel ni..boleh lah kut masuk rancangan Oh my baby..hehehe ~~
adam.park3217 instagram

gambar baby adam rayyan park

gambar ibu baby adam rayyan park

gambar baby comel korea malaysia

gambar baby comel korea

adam.park3217 instagram

gambar baby comel

gambar bayi comel korea melayu

gambar bayi comel instagram

gambar bayi comel facebook

adam.park3217 instagram

ahhh berangan nak dapat baby comel macam adam jugak lah..hehe
perasan ..dah korang boleh layan video comel adam rayyan park di laman instagram miliknya. 
Serius comel u'olls


apalagi Jom serbuu!!
nak buat jadi wallpaper handphone dan laptop lah! comel gilerrr!





sharing is caring!!