i

Friday, May 13, 2016

Minazeid Blooming Raya 16 | Cantik Gila Baju Raya Minaz u'olls!

Minza dengan koleksi raya bagai tidak dapat dipisahkan. Ingat Raya, ingat koleksi baju raya Minaz. Pastinya ramai penggemar koleksi Minaz mula membanjiri page Minaz sebab Koleksi Raya Minaz sememangnya ditunggu-tunggu penggemar fesyen muslimah. Bangga kalau dapat memakai koleksi Minaz di hari lebaran sebab koleksi dari Minaz biasanya eksklusif , lambat sedikit akan melepas! Jualan macam pisang goreng panas disebabkan selalu kehabisan stock! Inilah penangan Baju raya Minaz :)

Minazeid 16 kali ini menampilkan baju raya yang terdiri daripada kurung moden, joobah, peplum dress, dress, mini kurung, kebaya dan lacey dress. Pilihan warna juga amat bersesuaian dengan wanita kerana semua kaler yang dipilih oleh Minazeid 16 kali ini semuanya pastel colour seperti sky blue, pastel peach, cream gold, opal blue,lavender, pastel pink, dusty pink, mint green, dan serenity.

Minzaeid 16 semestinya menampilkan rekaan khas yang eksklusif dan elegant menyerlahkan sisi kewanitaan dan kelembutan gadis yang menggayakan rekaan ini. Detail yang sangat indah dengan adanya applique flower, floral lace, diamond belt, swarovsky stone menjadikan rekaan ini tampak mewah bagi si pemakainya. Selain daripada baju wanita Minazeid 16 juga membawakan rekaan khas dress, joobah serta kurung raya buat si cilik. sangat comel sekiranya ibu dan anak sedondon beraya dengan busana Minaz ini. Jum kita terjah rekaan Minaz Blooming Raya yang sangat hot diperkatakan. boeh pre-order dah tau! Aaaaaa i nak satu!
1Minazeid 16

1baju raya minaz 2016

1baju raya minaz 2016

Minaz raya 2016

2016 Minaz raya

2016Minazeid

2016 Minaz raya terkini

2016 Minaz raya terkini

nak cuci mata di page Minaz? 
terus ke Facebook Page Minzaboutiquestudio ya

i love mint and peach one....bolehkah? hehe





sharing is caring!!

Monday, May 9, 2016

(10 gambar)Adam Rayyan Park | Comelnya Korean Malaysian Baby ni!


Dulu popular dengan baby comel bernama Hsuan Hsuan macam anime arale, ade Aleyna Yilmaz baby korean mix jugak perempuan yang sangat lawa, then Lincoln Paul Lambert yang dikenali di star king..sekarang baby comel korean Malaysian ni pulak mula menjadi viral di newsfeed facebook dan baby comel ini popular di intagram dah. Memang diakui Adam Rayyan Park comel sangat dengan pipi pau comel gebu gebas :3 Adam Rayyan Park adalah baby mix korean Malaysian di mana ayah adam park orang korea manakala ibunya melayu. Berusia baru 5 bulan. Comelnya baby Meera dan Daniel Park ni. nak gomol sket!! boleh? Jum layan 10 gambar Adam Rayyan Park, baby korea comel ni..boleh lah kut masuk rancangan Oh my baby..hehehe ~~
adam.park3217 instagram

gambar baby adam rayyan park

gambar ibu baby adam rayyan park

gambar baby comel korea malaysia

gambar baby comel korea

adam.park3217 instagram

gambar baby comel

gambar bayi comel korea melayu

gambar bayi comel instagram

gambar bayi comel facebook

adam.park3217 instagram

terkini
Adam Rayyan budak korea comel berbaju melayu
budak korea berbaju melayu


ahhh berangan nak dapat baby comel macam adam jugak lah..hehe
perasan ..dah korang boleh layan video comel adam rayyan park di laman instagram miliknya. 
Serius comel u'olls


apalagi Jom serbuu!!
nak buat jadi wallpaper handphone dan laptop lah! comel gilerrr!





sharing is caring!!