i

Sunday, October 16, 2011

Nealofa dan Izara aishah : Bakat atau sekadar rupa?


yang ini Nealofa atau Lofa
serious menawan gile


ini pula Izara Aishah
cun kan?


oh kenapa saya review mereka ini? sebab kedua-duanya pelakon yang tengah melonjak naik
dua-dua bermula dari Dewi Remaja dan kedua-duanya memiliki keanggunan dan kecantikan
yang menjadi dambaan wanita serta kegilaan ramai jejaka di luar sana.. ye dak?



ok jika dilihat dari segi bakat, personally ayu rasa Nealofa boleh pergi jauh selain menawarkan rupa cantik, Nealofa punyai bakat suka lihat watak penggoda yang dilakonkannya dalam drama Tahajjud cinta dan watak baik atau innocent dalam drama Jiwa dan Lara di mainkan di TV3.


berbeza dengan Izara Aishah, walaupun dia cantik mungkin sebab mix blood, namun bila lihat wataknya dalam drama Sofiyya yang ditayangkan di TV3, gaya lakonannya agak kaku, suaranya lemah menyebabkan saya rasa ohh tolonglah... rasa meluat dan menyampah tengok watak itu pun ada sebab intonasi dan wataknya tidak dipelbagaikan dan mendatar sahaja. Namun disebabkan adanya Tiz Zakiah ayu tetapkan hati unutk terus mengikuti drama Sofiyya itu..he =)


rasanya Izara perlu berusaha lebih keras lagi untuk mendapat kepercayaan peminat jika ingin segera menempatkan dan mengukuhkan tempatnya di dalam industri seni ini.


_ini hanya komen serta pendapat saya[tak salah kan?..oh apa pula pandangan anda?



sharing is caring!!

11 comments:

  1. mybe izara tu baru lagi . so , banyak lagi yg die kene blaja kan ? hihi

    ReplyDelete
  2. @Fatiha Kamarudin

    itula tu..mungkin baru lagi hehe,, practice makes perfect kan?

    ReplyDelete
  3. @♛ Dea Arematt ♛ ya lah...macam malas maok kelua suara..lemah jak intonasi nya oo

    ReplyDelete
  4. neelofa tu bijak kot, mrsm langkawi, SPM 10 A, amik double degree...

    ReplyDelete
  5. tak berapa suka sgt.neelofa.

    ReplyDelete
  6. Hehe...tak ah jdi idaman sgt tpi skadar sdap mata memandang..blh thn lar lakonan nya kan3x :) hehe pmilik blog ne pon apa kurgnya..cantik gk :) heeee

    ReplyDelete
  7. @! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! ya betol...ayu lupa bgtau,, nealofa beautiful with brain...bertuahnya badan..=)

    ReplyDelete
  8. @Anonymous oo ye ke?? sebab? its ok..kecantikan adalah subjective and in the eye of the beholder..=)

    ReplyDelete
  9. @Kasanova91 terus blushing malu~ saya suka nealofa...izara ade kurang siket..nmpak sedikit bias tehee...^__^

    ReplyDelete
  10. i love neelofa.mungkin kami org kelantan.haha =).lagipon memang dia cantik dan ada rupa

    ReplyDelete