i

Wednesday, October 5, 2011

Dua buffered Nuffnag berlegar lagi..Tengs En Nuffnag!

Encik Nuffnag nampaknya murah hati pada saya..
tergerak hati hari ni nak check account Nuffnag,,
eh ada iklan BE aka Buffered earning baru lah
itu buat gumbira tu...yang ni baru dua hari kot..
[3 BE dari Darlie all white yang bulan lepas punya belum jadi meter lagi ..
tak apa..lama-lama lagi dudok di blog pun cik ayu suka ... =) ]


ni traffic blog ayu
taklah banyak..tapi bersyukur dengan kehadiran awak sume..thanks yer..

[malu pun ada nak tunjuk traffik yang tak seberapa ni]
-tulis sambil tutup muka sebab malu.. >.< -
traffik ciput pun nak letak hehe


rahsia Buffered earning?
ayu pun tak tau...
1. traffic
2. selalu update kot...

tu tanya otai k... hehe saya baru je nak active hal2 blogging ni.. =)



till then, thanks sume sebab lawat blog ayu..
sayanggggg sume..muaxx




sharing is caring!!

6 comments:

  1. wah...sronoknya dia..happy untuk dia...;)

    ReplyDelete
  2. i never got 1000 above UV in juz one week.hahahah

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. yang penting traffik kena jaga and maintain dulu bro..that's my tips..
      traffik ayu sikit pn bleh lekat BE hehe

      Delete