i

Tuesday, July 30, 2013

Tarikh akhir pengeposan Pos laju sebelum raya aidilfitri 2013

Suka shopping online? Tak sempat nak shopping kat kedia? semestinya shopping online menjadi pilihan kita kan..click click, shopping sekarang hanya di hujung jari, simple, easy and modern. Tapi kena beingat jugak ok,, jangan lambat sangat nak buat pembaran, nanti tak sempat pulak baju raya, kasut raya, beg raya nak sampai sebelum raya aidilfitri 2013 menjelma..tup-tup sampai after raya menangis air mata darah pun tak guna..so kena aware dengan tarikh terakhir nak buat pembelian online, pastikan penjual tu boleh buat shipping awal ok.? :) So better makesure you pun buat pembayaran before 1 Ogos 2013 memang dijamin barang yang dihantar melalui pos laju akan sampai before raya. Pihak pos laju dah buat pengumuman penting tentang tarikh yang kena kita ikut kalau lah nak buat pengeposan supaya baju raya, kasut raya, beg raya yang diorder secara online sampai tepat pada masanya, i mean before raya lah kan..kiranya by the time nak pakai waktu buat open house dah ada lah kan..baru senyum lebarr semuanya baru...cheay..so till then..muaxx,,

oh ya..masih tercari-cari baju kurung? sila singgah enty Baju Kurung cotton edisi raya 2013 kot-kot berkenan dengan design,,tak pun sukakan baju kurung rekaan fashion designer terkenal hatta Dolmat ini? really love his collections,,or minat nak beli baju peplum? masih in lagi trend peplum sekarang tau, macam-macam design and pattern..love love!! ~

senang-senang terjah je Iprincess Boutique untuk pilihan baju kurung, baju peplum dan busana muslimah yang trensy and cantik-cantik,, you gonna like it my dear.. :)


p/s: so busy,, no time blogging. i miss writing huhu.. :') love ya.





sharing is caring!!

5 comments: