i

Tuesday, July 2, 2013

Jawapan lelaki buat 'push up bra' perempuan! ops


Ahahhaha ini baru fair and square kan? bila saat perempuan boleh guna push up bra untuk memontokkan asetnya,, lelaki pun bolehhhhh...dalam sekelip mata six packs terbentuk, badan jadi sasa, hemsemmm giler!! dari jauh pasti ada yang curi-curi tengok badan abang ketak-ketak, padahal abang abang pakai trick lerrrr.. Inilah jawapan lelaki buat 'push up bra' mereka ada push up dada kooo...hahaha adoiii ada jugak macam ni...ada ke lelaki pakai trick ini?? ahh ngaku cepattttt!!

sharing is caring!!

14 comments:

  1. wow..x sesuai uolsss hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahhaha seswaii lerr hemsem dalam baju.. :p

      Delete
  2. nk pinjam gambar nak wat entry gak hihi

    ReplyDelete
  3. ada jugakkkk. suruh saba pakaiii. haha :D omg termengumpat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha nanti terjatuh chenta baru tau..hohooho

      Delete
  4. tak pernah pakai lg setakat nih.

    ReplyDelete
  5. setakat ni x pernah pakai lg.

    ReplyDelete
  6. Lelaki pun pakai bra ke?? Eh eh.. x tahu pulaks. Ganjil ja tgk..hahaha

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. hahaha lawak ni. mujur suami sheila tak buat camni. tak six pack pun takpe. isteri dia tetap sayang insyallah >_______<

    ReplyDelete
  8. eh ada jugak. haha. boleh bg hubby kita pakai. hehe

    ReplyDelete
  9. Ada ka benda nie dekat supermarket...? Nak beli untuk bg model saya pakai. Saya photographer.. Agak2 kat mana ble dapat benda nie. Kalau tau bg tau saya k... :)

    ReplyDelete