i

Tuesday, July 9, 2013

Samsung Galaxy S4 | my new boyfriend.


Hari Ahad lepas memang family day out lah. lama tak jalan-jalan, gara-gara my bapak sangat-sangat busy main band, dengan undangan kenduri yang mengalahkan ketua kampung!..so memang hujung minggu kalau dapat keluar tu memang nasib baik sangat lah! I don't i'm still a girl yang suka hanging out with my parents, eventhough i'm 26! hewhewhew,, i love spending time with them rather than with friends, I don't know why, that is why I used to be. hue. 

my mum and dad

meet my sister, ella

So tengah jalan-jalan in Plaza Merdeka, i tertarik kat roadshow yang samsung buat. Memang sebelum ni ayu beriya-riya nak beli Samsung S4, lepas baca good review dari blogger and dapat review dari adik (she have bought it last month bukan main lagi dok puji handphone barunya). very tempting for me! Lagipun dapat harga yang pada ayu sangat reasonable, ada free things lagi, so why not? memanjakan diri..like last year i got my coach bag. so this year, got Samsung S4..cun la tu kan..alahh kerja kuat-kuat cari duit, belanja diri is a must!

So I just fell in love with mr handphone..teheee..say hi to My new boyfriend! 


memang sangat mengujakan features Samsung S4 bila tengok youtube. Still take time to explore the features and all the applications. Memang menepati ciri-ciri yang diidamkan. hopefully ayu tak lupa pada Nikon D5100 yang tengah terperuk berhabuk kat rumah dah ler disebabkan camera samsung S4 ni sangat wallah, love love!... 

 kasi gambar dulu!! 
(opss ni dari Samsung S III) my dad la..mihmihmih kena tipu


till then, goodnight, xoxo!







sharing is caring!!

5 comments:

  1. boleh pinjam x 'Boyfriend' baru you?? kui3~ bestnya ada dpt 'boyfriend' baru :)

    ReplyDelete
  2. Jeles kamek.. Owg dah makey Samsung Galaxy S4. Kamek masih makey Samsung Champ kotan kedekut gilak nak ngeluar duit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekot jak motto kamek "Manjakan dirimu, kerana dirimu begitu berharga" hehhee

      Delete
  3. Assalamualaikum. heee tipu ye. bestnya pakai phone mahal2 kan. sheila tengah aim sony ni. nak bagi hadiah kat orang :)

    ReplyDelete