i

Friday, July 12, 2013

10 pictures of Candy Crush cake design : Looks Yummylicious!!

addicted to Candy Crush games? sampai sanggup cari tips and trick or even cheats untuk level susah kat facebook or Youtube? ahhaa parah sudah..tak baek menipu,, ayu takda pakia cheat pun tau..tak thrill la ekeke...Jum alang-alang gilakan Candy Crush apa salahnya sambut birthday pun design cake Candy Crush jugak..oh memang demam Candy Crush la nampak gayanya.. hehe Jum layan 10 pictures of Candy Crush cake design yang Looks Yummylicious ni!! boleh bagi idea nak bagi customize cake untuk yang tersayang...khannnn ;)

i love this one,, gandingan pink and chocolate memang namapak mengancam!!

cute candy crush cake design


mobile candy crush cake design



really cute one!! look alike dengan yang dalam game haha haha

motehrs day cake speacial


alolo,, i love the dak chocolate there!! 

may i request birthday cake like this?? hehe cute tho..


sharing is caring!!

11 comments:

  1. comeynya... akak tak main game ni takut ketagih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi jangan kak,, candy crush ni berhantu hehe

      Delete
  2. Wahh... comel gilar kek tu, dulu femes game Angry Bird, skg Candy Rush Saga, and saya msh stuck kt level 17 and somebdy help me hahahaha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaiii xtau cmne nak tlg,, ayu pun stuck kat level 79 lagi hahahaha lama jugak dah ni kih3

      Delete
  3. Assalamualaikum. stylo gila kek gitu! nak juga... heee

    ReplyDelete