i

Saturday, July 13, 2013

Don't Panic : Work tomorrow hueee..

Work tomorrow don't panic

Huhuhu,, alahai sedihnya..ingatkan petang Jumaat tadi boleh balik rumah dah nak berbuka bersama family, esok terpaksa kerja pulak sebab ada sekolah ganti. huhu Tak kasi chan langsung minggu pertama nak berbuka puasa ngan my parents huhu..sabor ajelah duhai hati..esok kita balik ok. Belum apa-apa dah mohon makanan sedap-sedap kat ayah untuk berbuka esok..ngada-ngada nak bermanja-manjaan, padahal umur dah tet...oh i sentisitif nyah! :p tapi tak sabar nak balik esok, Mom's cook is always the best in the world lah! Sedap hingga menjilat jari. Hurm esok pulak sekolah ganti..

part paling malas tentang kerja ialah pilih baju nak pergi kerja..hahaha memang fail, sebab last minute, main tangkap muat je. apa yang muncul di depan mata pagi esok yang tu la ayu rembat ha ha ha. tapi bingung jugak, orang sedap-sedap tidur and lewat bangun time weekend, kami awal pagi dah bangun..huhu tapi takpe ayu biar je dulu korang buat ayu jeles...sebab nanti ayu cuti raya sampai dua minggu,, so biar putih mata pulak korang khannnn... :p hehee


sharing is caring!!

5 comments:

  1. Mun kamek dah fix dah baju apa nak pakey ari2.. Hihi..

    ReplyDelete
  2. Kmk pagi2 br decide baju apa. Nasib bait baju 10 igek jak. Hahahaha. Kedeks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kmk sama juak pagi2 bruk pilih semua,, adei...baru nak iron baju..kui3

      Delete
  3. Assalamualaikum ayu. heee takpe nanti cuti lama boleh lepas rindu makan masakan ibu banyak2 :)

    ReplyDelete