i

Thursday, July 25, 2013

Welcoming #RoyalBaby | Satu je nak komen.

Congrats to Duke and Dutches of Cambridge
Kate Middleton and Pince William atas kelahiran baby boy nya..

hurm..satu je nak komen, kenapa Kate Middleton boleh je keluar hospital free hair? Pakai baju singkat je, pakai heels lagi..padahal negara orang putih lagi sejuk dari Malaysia..tehee kalau lah orang kita i mean malaysian bumiputera kot..mesti keluar hospital pakai skraf and wajib tutup kepala (kalau tak mak and nenek marah), pakai stoking bagai, pakai kain batik, pakai selipar jepun kan..takut masuk angin kata orang-orang tua..hihi,, inilah perbezaan budaya..

Ahahah apa-apalah...jum kita kasi banding kelahiran Royal baby Princess Diana dan Kate Middleton..


Sama pakai baju polkadot lahhhh :) so sweet




sharing is caring!!

4 comments:

  1. heheh..
    cuba bayangkn pulak kalau kate tu pakai kain batik,slipar jepun,pakai stokin,,
    weee..

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. sik pat kamek bayangkan kate makey kedak ya.. Picture of the year..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..mun lah nya keluar hospital pake batik semua ya,,aduhe..lucu

      Delete