i

Monday, July 15, 2013

Rilakkuma cute random pictures | Love it to the max!!

Tau pagi-pagi isnin ni pasti ramai yang monday blues kan? biasalah tu,, jum i cheer you up, layan tengok stuff yang comel-comel and kawaii di pagi hari. pasti mood berubah punya, feeling-feeling cumil and make u happy going to work or sekolah (bagi yang study lagi).. hehe, aww tak tahan tengok gambar rilakuma ni, comel sangat!! I totally being its biggest fan..nak beli banyak sumbat dalam keretalah nanti. Jum layan 10 cute pictures of rilakkuma....awww :3



breakfast yang sangat comel..boleh bagi idea untuk buat sarapan untuk yang tersayang ehhe
 





rilakkuma combine with pastel colour is sooooo lovely and kawaii

I'm searching for Samsung S4 phone casing
looked like macam ni,, mana ada jual ah? can you suggest one? thanks in advance :)

oh dah feeling better? masih monday blues tak? hehe
xoxo.



sharing is caring!!

6 comments:

  1. Rilakkuma nang cute.. Kamek dari awal couple sampe putus pujok gwek mewk beli Rilakkuma sik jwak dapat2.. Mewk mowk Rilakkuma.. Huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha..lucu juak ktk tok..ehehe,, kmk pun maok juakkk... ada kecik keychain ajak hehe

      Delete
  2. alamak bebear.. kite sukeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. wahhh lawanya bear. heee

    ReplyDelete