i

Friday, July 5, 2013

Hijabista Model In Search | Impianmu mungkin menjadi nyata!


Ingin menjadi seperti Heliza Helmi, ataupun blogger popular seperti Fatin Suhana mahupun blogger uyun? Stylista yang menjadi icon muslimah yang berhijab penuh serta sentiasa tampil trendy dan bergaya. Adakah anda mempunyai paras rupa yang cantik dan menawan, fizikal yang menarik serta mempunyai bakat terpendam untuk menjadi model hijabista? ingin mencuba nasib? tuah ayam nampak di kaki weii,, tuah manusia siapa yang tahu..mungkin suatu hari wajahmu meriasi muka depan majalah hijabista serta menjadi selebriti tv yang dikenali? Anda patut tidak lepaskan peluang untuk join Hijabista Model Search kerana anda mungkin salah seorang model yang akan memperagakan baju di Islamic Fashion Festival!! Seronok tak seronok! belum cuba belum tahu kan. Test try, mana tahu terpilih untuk menjadi model hijabi Sunsilk weii..glemer ko nanti jah..peluang dah ada di depan mata, tak salah mencuba nasib, mana tau impian menjadi model hijabista menjadi kenyataan, siapa yang untung? Jadi harus rebut peluang!!

Kalau rasa malu untuk menjadi model hijabi, cuma nak duduk belakang tabir atau ada kepakaran dalam bidang fesyen, anda juga boleh memohon untuk menyertai Pereka Fesyen Hijabi in Search in Malaysia..bagi yang pandai menjahit, inilah peluang anda untuk mengetengahkan bakat terpendam, boleh establish nama macam Melinda Looi ooo!! Ada bakat terpendam jangan malu-malu mencuba tau!! I support u dari belakang hehe, Dare to dreams..and InshaAllah impianmu menjadi kenyataan bersama Sunsilk..siapa-siapa yang join ayu wish GoodLuck ok! :)

p/s: ingin jugak nak jadi model tapi pendek..alahai..melepas 
[perasan nak jadi model tak apa la..berangan sebelum tidur, dapat masuk mimpi malam ni..hewhewhew]




sharing is caring!!

8 comments:

  1. Kamek pun teringin nak jadi model. Tinggi memang ada tapi muka sik kacak.. Hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. adohh xboleh padah kedak ya,, harus confident babeh :)

      Delete
  2. suka tgok model2 yg cntik n gojes! kte ni xssuai...emm...

    ReplyDelete
  3. disebabkan ketinggian jugak la abg ayu sorang x leh nk join badan uniform untuk keje hehehe

    ReplyDelete
  4. huhu, bestnya la kalau dpat jadi model tp mmg xde peluangla..dahla xlawa, rendang plak tu...

    ReplyDelete