i

Sunday, July 7, 2013

Drypers Quality and Kanebo Kate SS | CPUV ke 7 dan 8 Nuffnang.



Alhamdulillah CPUV Nuffnang bulan July mula muncul..Syukur ada jugak duit pocket raya nanti, bila ada CPUV earning ketujuh dari Drypers Quality Story dan CPUV earning ke lapan dari Kanebo Kate SS Collection. Thank you encik Nuffnang and advertisers yang memilih blog pinkbubblegumprincess.

I love Kanebo products since ayu pun ada pakai satu dua products dari Kanebo, sebagai cotnoh eyeliner and lipgloss Kanebo..boleh tengok best review sini: Kanebo Kate Super Sharp eyeliner BK-1 yang sangat best, dark pekat! and BR-1 Kanebo Kate Lip Gloss colour nude sini..pastinya cantik pakai kat lips, looks natural on you..

Rasanya Drypers ni bukan jenama asing lagi dikalangan ibu-ibu yang memastikan keselesaan pada bayi mereka agar sentiasa kering dan tidak ruam.alah barang bagus jenama Drypers ni takyah cerita banyak, semua dah tau..khannn,..keunggulannya menolong para ibu taking care of their kids well.. so thank you Drypers,, for being there helping beautiful mummy jaga bontot baby dorang baik-baik hehe..ayu belum dapat guna lagi, masih bujang,, anak pun tak ada,, anak tekak ada la..hehe,, if ada,, memang pilih Drypers :)






sharing is caring!!

8 comments: