i

Sunday, July 21, 2013

Estee Lauder Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara Review.


Happy bila dapat tahu menang Mascara Giveaway BestBuyWorld laman shopping online yang agak terkenal jugak..Fatin Liyana and Fatin Suhana pernah buat review. Haritu terpandang iklan Giveaway yang dijalankan oleh BestBuyWorld..tengok syarat mudah je, just submit photo pakai mascara ke inbox page dorang je and 100 lucky person akan menerima mascara Estee Lauder Free. Love this kind of giveaway senang and tak perlu lah nak minta suruh kawan like gambar bagai (kalau yang itu sesungguhnya ayu malu nak ikut..malu minta tolong orang like gambar sendiri) or perlu buat blog entry yang entah belum tentu dapat hadiah lagi..memang tak win-win situation huhu. Suka cara giveaway BestBuyWorld ni sebab memang niat ikhlas nak giveaway item dengan pelanggan. 


Ok jum ayu nak wat review sikit tentang Estee Lauder Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara #01 Extreme Black (Exclusive Gold - 2.8ml) Mascara ni dalam bentuk miniature yang handyful..boleh masuk beg kecil and di bawa ke mana-mana. So through out the day lau mascara tak betul, boleh pasang lagi..packaging amat menarik dengan colour gold, so elegant and feminine.. personally I like it. Ok bila mula-mula pakai eh mana ni? macam sikit je dalam botol, but then tenyeh-tenyeh wand brush asuk dalam baru ok..Bila apply kat mata pulak senang. Berus best sebab boleh capai semua bulu mata. Tidak clumpy bila apply kat bulu mata okeh. Mata cantik sebab bila apply memang hitam macam pakai falselashes i tell you. Well Extreme Black kan... I suka suka.!! After apply boleh ambil gambar bajet comel okeh. ohemmmmgee.



ok two picture is more than enough, nanti ada yang muntah hehe..
Berminat nak beli? Jum terjah ramai-ramai BestBuyWorld Web ni..macam-macam adaaa...

sharing is caring!!

4 comments:

  1. Best jugak contest mcm tu ek.. Mmg malu kalau main like.. Xbrapa suka sbb malu haha.. Lama xpakai mascara.. Tp nanti kene beli jugak utk raya hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeap...tak suka contest yang kena suruh kawan like gambar huhu...kena beli tue hehe

      Delete
  2. The most essential stuff in my cosmetic bag. First time dengar BestBuyWorld ni. Nak check the website later :)

    ReplyDelete