i

Advertise with pinkbubblegum :) just email me

Advertise with pinkbubblegum :) just email me
shopping here

Wednesday, May 1, 2013

Peplum top untuk raya 2013 murah!!

rambang mata tengok baju peplum top sekarang..semakin trendy, stylish, mudah didapati, murah dijual secara online..tak payah penat keluar nak cari parking, melayan trafik jam..itu kalau ayu lah,, home-based girl ecewah..macam-macam pattern ada, material pun ok,, nicely fit dengan body..like it.

love this peplum style

tribal peplum yang hot sekarang


nak kan leopard peplum rawr!!



hitam itu menawan...combination lace and peplum is so adorable!
murah dan cantik yo!

ada pilihan warna oren, pink and blue..macam -macam ada...

so sila-silalah jenguk online shop Iprincess Boutique
yang menjual pelbagai jenis Lace top untuk baju kurung raya 2013, peplum kurung murah dan cantik, baju koleksi kurung raya 2013 pun dah ada yang keluar, jubah and dress untuk muslimah, dan banyak lagi...jum singgah... macam-macam ada..


sharing is caring!!

7 comments:

  1. Wowow!! Cantik nya. I loike it. Jom2 shopping :-D

    ReplyDelete
  2. dah tempah peplum untuk my anak dara, tak sabar nk tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan pelum...feminine utk anak dara hehe

      Delete
  3. Hai bole bg price stp peplum tu ... At my email .. Skali dgn pic bole ... Leeya.arif@yahoo.com

    ReplyDelete