i

Friday, May 31, 2013

Amazingly cute 3d coffee art : so kawai!!


aww lama dah tak upload benda comel-comel di belog. kalau tengok benda comel kita pun rasa comel,,eh eh..betul lah kan..so, ayu nak kongsikan amazingly cute 3d coffee art by Kazuki Yamamoto dari Jepun. comel kan? nak minum pun fikir dua tiga kali, sebab terlalu comel. kalau ayu mesti coffee tu jadi sejuk tak diminum sebab nak amik gambar dia dulu dah banyak masa nak paki ngee.. so jepun memang tak boleh dipisahkan dengan benda comel-comel, memang nombor satu lah! jum takyah cakap banyak layan je 10 gambar 3d latte art ni..
3d coffee art
comelnya gambar bear..!

tetiba teringat kat lee kwang soo.. siapa peminat running man sini? :p

alolo comelnya hidung dia

cute cat 3d coffee art

macam winnie the pooh!!


hahhaa yang ni terbaik..main kejar-kejar la pulak..



cute rabbit!


alaaa comelnya....


p/s: geram tengok 3d coffee art comel gila..mesti lama kut dia buat satu-satu design ni kan..?



sharing is caring!!

6 comments:

  1. mcm rasa syg je nk minum kan cikgu ;-)

    ReplyDelete
  2. gile laa buih leh wat mcm tu.. syg seh nk minum.. haha

    ReplyDelete
  3. Yea, my 1st impression bila tengok gambar giraffe tu ingat kwang soo.

    ReplyDelete
  4. Wahh... comel sgt, syg nak minum, kalau ada tempat kt saya ni konfem letak kt ice box..buat perhiasan, kui3~

    ReplyDelete
  5. waaa...sangat comel la...mmg xsmpai ati nak minum klo mcm ni... :)

    ReplyDelete
  6. macam kaya ginie sayang tuk di minum heee

    ReplyDelete