i

Thursday, May 2, 2013

Inspirasi Veil nikah 2013

Biasanya perempuan agak over memastikan persalinan perkahwinan, busana nikah yang indah di hari bahagia. Hei pastinya pengantin perempuan ingin menjadi gadis yang paling cantik di hari bahagianya. Untuk bakal pengantin, Idea baju akad nikah dan bertunang dan inspirasi baju nikah peplum Marie by Nurita Harith telah dikongsikan sebelum ini. Bagi yang inginkan 5 gambar pelamin indah dan Henna dan mehndi design for bridal ini boleh dijadikan inspirasi untuk anda. So, now ayu nak kongsikan pulak inspirasi veil nikah 2013..Rasanya warna putih and cream masih menjadi pilihan ramai pasangan untuk akad nikah, namun penggunaan veil nikah berwarna pastel juga tidak kurang hebatnya,..jum layan beberapa gambar veil tudung nikah cantik untuk hari bahagia anda.. layann


veil nikah cantik
veil nikah warna grey sememangnya klasik dan nampak cantik untuk pengantin perempuan,
nampak mahal gitu..

veil nikah putih pink cantik
veil nikah irine nadia marcello
sangat cantik dengan padanan warna putih dan baby pink serta diwarnai dengan perincian manik
sangat cantik dan veil ala princess style..love it so much.

veil nikah putih pink cantik
berita baik untuk anda, veil nikah untuk disewa, 
boleh terus menghubungi beliau di blognya irine nadia Marcello..siok o..

veil nikah farah af pun cantik jugak, putih berseri

veil nikah  fasha sandha
veil nikah Fasha Sandha is very simple yet made her look so beautiful

veil nikah  irma hasmie
Veil nikah Irma Hasmie pasti ramai yang suka simple je

hantaran dinar emas
tudung irma hasmie nikah

veil nikah lisa surihani
Veil nikah Lisa Surihani is so lawa. alahai cantiknya Lisa
veil nikah lisa surihani
baju nikah Lisa Surihani and veil nikah Lisa cantik sangat. make her look stunning 

veil nikah peach pink
Ini adalah inspirasi veil tunang kaler peach pink..eh?
cantik gila tahap meleleh air lior ayu tengok..salute Irine Nadia, memang high taste so cantik!


2014 veil nikah cantik murah online malaysia


veil nikah simple cantik
kalau nak simple begini pun ok..baju nikah cream pink 
pengantin perempuan
u are the queen of the day!!

pilih lah yang terbaik and have fun on your big day!!
Barakallah..Ayu doakan anda dengan pasangan berbahagia hingga ke syurga..amiin




sharing is caring!!

23 comments:

  1. Bilalah nak ada pasangan tuk bernikah ya..hihi jodoh pertemuan di tangan Tuhan..^^

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. aduii hahhaa...xlama..hujung tahun, tp tahun xpasti bila..wkwkw

      Delete
  3. irma hasmie gak paling cun hehehe :)

    ReplyDelete
  4. kte suke tgok irene punyer utk tunang tu..kaler dye pn berkenan sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah..veil tunang and veil nikah irene marvellous,, cantik gila ala-ala princess

      Delete
  5. I suka veil & baju tunang Irine. Cantik sesangat. ^^

    I follow you taw. :)

    ReplyDelete
  6. So cantik!! btw, jln2 n follow :)

    ReplyDelete
  7. veil yang cantik memang akan menambahkan seri diwajah pengantin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. makin bertambah cantik pengantin perempuan..

      Delete
  8. Tudung nikah untuk disewa :) http://izahafizahcome.blogspot.com/2013/07/tudung-nikah-untuk-disewa.html

    ReplyDelete
  9. hai.utk bride to be yang nak cari veil,boleh singah my humble blog ye :)

    ReplyDelete
  10. salam ayu.. =)

    memang cntik kan veil2 tu..
    dbuat pula mse hri bhgia..mmg cun.. ^_^

    ReplyDelete
  11. Ni jual veil ke? Leh PM harga x. Bg no hp

    ReplyDelete
    Replies
    1. aslm..xjual pun sis,, idea veil shja for your big day ya :)

      Delete