i

Sunday, May 26, 2013

I'm back : happy teacher's day to me!



wahhh lamanya tak update belog, sumpah rindu! hectic week dah berlalu dengan jayanya...latihan intensif untuk pertandingan kadet bomba untuk preparation budak ke pertandingan perkhemahan kadet bomba peringkat kebangsaan di selangor 2013, ok yang tu kita simpan cerita untuk entry lain kali ya..hehe. 

Walaupun hari guru dah lama berlalu, namun kat sekolah majlis dibuat on 23rd may 2013. terharunya dengan kasih sayang budak-budak.. kasi hadiah bunga bagai..giving me a big big hugs.. terasa diri ini begitu berharga ececeh... cikgu perasan! Happy teacher's Day to me!! and suddenly segala penat lelah, pengorbanan masa dan yang lainnya terasa berbaloi untuk anak didikku te hee  :D  actually bukan material segala yang cikgu nakkan, cukup sekadar ingat cikgu dalam doamu, dapat bagi hadiah result yang baik time SPM is the best hadiah untuk cikgu-cikgu. Eh satu lagi, hadiah paling best greet cikgu walau dari jauh if terjumpa kat mana-mana..haha jangan sembunyi pulak!! ahh korang pun sama kan...jumpa cikgu korang kat mana-mana then bersembunyi sebab malu..macam la cikgu ko tak nampak. 

btw, ada beza tau pelajar kelas depan and pelajar kelas hujung. budak kelas hujung  biasanya paling sporting and tak malu tegur cikgunya di public, senario sebaliknya akan berlaku dengan pelajar kelas depan (not all but always happen)..buat dunno je kat cikgu macam la tak pernah kenal. heran aku heran. believe it or not? u gotta believe it. korang pulak? doakan kesejahteraan cikgu-cikgu anda, pastinya hidup anda akan diberkati dunia akhirat. amiin

p/s: nampak tak header blog yang over teramat, besar in size lagi tu? ahhh gedik sekejap kat belog sendiri u'olls.. hahaha :p


sharing is caring!!

9 comments: