i

Wednesday, May 29, 2013

Telekung seks.



apa kejadahnya keyword sesat dalam blog suciku ini.. "telekung seks" adoyai..dua perkataan yang sungguh awkward bila digabungkan! memang tak patut dan tak sesuaiii sama sekali. kalau telekung ok jugak pernah buat entri pasal serikin, bau tempat menjual telekung murah, ni kenapa harus ada perkataan seks? nak kata pernah buat entri berunsur lucah atau seks takda pulak, memang kuat betul angin sampai keyword telekung seks ni boleh sesat sini pulak. macam- macam..kadang-kadang rasa nak gelak tengok keyword yang pelik tapi benar muncul..

sharing is caring!!

8 comments:

  1. mcm2 kejadian pelik kebelakangan ini

    ReplyDelete
  2. saya pun dapat traffic yang pelik2 cam tuh :'/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...kadang-kadang nak ketawa tengok keywords pelik-pelik

      Delete
  3. Hahhaha... peliknya... cuba awak try search kat google tengok kuar x blog awak huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha saya lagi la tak percaya,, sampai saya sendiri google nak tau wujud tak 'benda alah' ni aritu..

      Delete