i

Sunday, May 12, 2013

Baju kurung cotton | Edisi Raya 2013

Haa...sekarang rejab lagi, bulan puasa pun belum tiba tapi baju raya dah mula mewarnai blogshop and facebook online shop kan...meriah sungguh,, rasanya fesyen peplum masih lagi sesuai untuk raya 2013 ni. Pelbagai trendy peplum yang terjual sekarang, sangat kreatif in style ada yang fesyen di 'improvise' untuk menarik perhatian gadis-gadis and tak lupa para ibu kan kan kan.. fesyen baju kurung lace pun apa kurangnya, masih 'in' dan pastinya si gadis sangat cantik dan manis bila memakainya.. Seterusnya, baju kurung cotton masih mendapat tempat dihati peminat..Terserlah keayuan si pemakai.. cantiknya..







comeyy kan..sometimes simple lagi menyerlah keayuan gadis cantik sepertimu.
 sila ke page Iprincess Boutique untuk lebih banyak pilihan 

Got new arrival baju kurung peplum 2013 juga..jum apa tunggu lagi..
saing ramai-ramai..jum! :)







sharing is caring!!

6 comments:

  1. cantik2!! suka lah!!

    640
    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. pattern kotak2 plak ke tahun 2013 hihihi

    ReplyDelete
  3. wah..sempoilah baju2 kurung ni.. terbaik :)

    ReplyDelete