i

Tuesday, May 28, 2013

baju peplum : comel untuk si gadis beraya

Semangat betul nak raya, pastinya di newsfeed facebook sekarang banyak kedai online dah jual baju raya 2013 kan? macam-macam design. bila sebelem ni ayu pernah kongsikan baju peplum raya 2013 murah   dan cantik serta baju raya 2013 yang manis untuk si gadis seperti korang, now ayu nak kongsikan baju peplum yang comel pulak.. i really love permainan warna pastel pada baju kurung peplum ni..nice combination colour pada top and kain..menampakkan mood happy dan ceria buat si pemakai..tak caya? jum lah kita zassss sekarang.. :)

 baju peplum

    

     

cute kan? macam candy..hehe sekarang orang dah tak takut nak bermain dengan warna..sebab it unleash your beauty..untuk lebih banyak silalah singgah ke 

macam-macam baju peplum ada, baju raya 2013 ada, murah dan free postage lagi, mana nak cari? just click-click and tunggu barang dah sampai kat rumah. takyah susah susah..apa yang penting, ayu pun dah grab satu baju untuk koleksi raya taun ni..haha over kott puasa belum lagi baju raya dah beli..hihi


p/s: bulan puasa dah tak lama lagi, tau tak kenapa? iklan yusoff taiyob dah mula masuk tv daaa..
hihik jangan marah aaaar :p








sharing is caring!!

7 comments: