Thursday, January 31, 2013

Baju nikah Peplum Marie by Nurita Harith

Rasanya nama Nurita Harith tak kedengaran asing lagi, sejak collection baju raya dikeluarkan dulu..Fashionista pasti alert dengan perkembangan dunia fesyen di Malaysia btol tak? Cantik, and i really love the soft pastel colour, feminine look, dengan material chiffon yang flowy ala-ala princess. For the-bride-to-be memang CUN sangat dan sesuai for your big day.
baju akad nikah mint
baju nikah apple mint

baju nikah simple

baju nikah 2013
cantik kan baju nikah Marie by Nurita Harith yang dipakai oleh 
blogger Nameeroslan on her wedding day..super gorjes!

akad nikah peplum warna cream
baju nikah looks classy and very elegant untuk pengantin

design wedding dress lain yang super hot juga..
yang simple boleh buat baju akad nikah dan baju tunang
kalau yang nampak grand sikit boleh pakai waktu majlis resepsi perkahwinan korang yer tak?

baju pengantin 2013
like like like all the design..sesuai dengan citarasa ku! simple yet elegant

oh memandangkan kita cerita pasal design Nurita Harith,
alang-alang nak kongsilah..ini adalah koleksi baju hari raya yang dulu..huuhu jaw dropping.
nak nak nak!! cantik semuanya dusty pink, mint, putih
semua warna kegemaran.. *rambang mata


almy nadia
baju peplum almy nadia peach kat tengah-tengah ni pun cantik kan? dress Neelofa pon apae kurangnya?
ok dah dah out of topic..baik out daripada merapu, tak dapat nak berhenti ni kalau dok melayan baju semuanya cantik-cantik..semuuuuuanya nak, dah sekarang shopping di hujung click, duit macam air je mengalir..hohoho

Juga berkaitan :




sharing is caring!!

9 comments:

  1. cantik yang almy nadia pakai & mint green tu

    ReplyDelete
  2. Cantik..tapi sesuai untuk yang kurus tinggi lampai...kekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau body tggi lampai mcam scha al-yahya memang pakej lah..
      masuk apa pun cantik..tp boleh je, just be confident bebeh :)

      Delete
  3. klu lagi 5 tahun..relevent lg tak bju ni nk buat for wedding?kuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha fesyen cepat berubah..its a no no no..hehe

      Delete