i

Tuesday, January 29, 2013

5 Gambar pelamin cantik pilihan : Gorjes u'olls!

Tak lama lagi cuti Tahun Baru Cina, mungkin ramai yang ambil kesempatan untuk berkahwin masa tu kan..ambil masa cuti senang nak uruskan perkahwinan..dah fikir tema pelamin perkahwinan? masih bingung lagi nak pelamin indah cantik dihari bahagia tapi tak tahu nak design macam mana? jom ayu nak share ngan korang idea pelamin indah (kat mata ayu la...sebab kan sebab...ayu suka kombinasi warna pada pelamin..Pelamin putih pink ungu..comel-comel sweet untuk gadis or bakal-bakal pengantin yang comel dan gorjes semua...khas untuk korang tau! jom terjah 5 idea pelamin cantik sekarang! :)

Idea Pelamin Leuniey Natasha...cantik

suka pelamin putih ungu si cantik ini yang punya.. :)

gambar pelamin putih pink dan bunga

alolo..comelnya pelamin ni..idea pelamin putih pink tema ala garden wedding

pelamin putih ungu..

ok sorry, semuanya putih ada sentuhan ungu dan pink..kombinasi cantik untuk gadis girly ala-ala barbie doll..gedik ckit jangan terlebey.,.itu yang mahal tu hehe,, tema pelamin kaler lain akan dikongsikan akan datang orite? ayu buat ikut tema warna...hehe stay tune ya bakal pengantin yang gorjes semua.. till then, xoxo, publish!

(feeling-feeling Lisa Surihani jap. sila jangan muntah :p)


sharing is caring!!

2 comments: