i

Friday, January 11, 2013

Shopping dan shopping lagi!

hohoho macam bersambung-sambung je masa sale kan? sale untuk perayaan x-mas, sale sempena bukak sekolah, now sale nak tahun baru cina pulak..semua kedai dah meriah dengan warna-warna merah dah ready nak shopping sempena chinese new year...apa lagi pegi jalan-jalan cuci mata la.. takpe,, gaji januari boleh cover balik nati ecewahh kompident!
this is my sister,, no 3...ok adik semuanya perempuan.. 


azam baru, tahun baru, budak-budak masuk sekolah beli pensel, buku, kasut sekolah...aku pulak masuk sekolah shopping cadar! hehe,, semangat baru kena ada eventhough di ruang kamar..barulah hepi bila balik dari kerja..gembira tengok warna kegemaran menghiasi ruang kamar hehe..hepi oh hepinya..


Inilah ruang kamarku, simple je..maklumlah rumah bujang..alahai kesian, ruang je besar, almari besau gedabak..barang sikit je..my motel house,, haha point? sebab duduk waktu weekdays time keja je..time lain balik rumah bapak la wei.. :p

yeay,, ceria sudah warna bilik..love my pink bedroom..cadar, langsir, wall sticker..semuanya pink! hihik..sukahatilah i punya suka..and sedapla nak guling-guling. oh btw, inilah sebab susah nak bangun tidur pagi-pagi..suasana sejuk, hari lambat nak cerah ditambah lagi sedapnya tidur dalam comforter, fuhh memang mencabar nak bangun pagi..padahnya lambat pegi keja,, amik koooo!







sharing is caring!!

2 comments:

  1. ambooiihhhh... besar sunggu teddy bear tu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha haruss peneman tidurku yang setiaaa~~ lalala

      Delete