Friday, January 11, 2013

Shopping dan shopping lagi!

hohoho macam bersambung-sambung je masa sale kan? sale untuk perayaan x-mas, sale sempena bukak sekolah, now sale nak tahun baru cina pulak..semua kedai dah meriah dengan warna-warna merah dah ready nak shopping sempena chinese new year...apa lagi pegi jalan-jalan cuci mata la.. takpe,, gaji januari boleh cover balik nati ecewahh kompident!
this is my sister,, no 3...ok adik semuanya perempuan.. 


azam baru, tahun baru, budak-budak masuk sekolah beli pensel, buku, kasut sekolah...aku pulak masuk sekolah shopping cadar! hehe,, semangat baru kena ada eventhough di ruang kamar..barulah hepi bila balik dari kerja..gembira tengok warna kegemaran menghiasi ruang kamar hehe..hepi oh hepinya..



2 comments:

  1. ambooiihhhh... besar sunggu teddy bear tu.. hehehe

    ReplyDelete